Καπουτζίδης: «Δεν θα γίνει επετειακό Παρά Πέντε»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

kapoutzidis_8394567Ο Γιώργος Καπουτζίδης απέκλεισε με δηλώσεις του το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα επετειακό «Παρά Πέντε», επειδή δεν επιθυμεί άλλο φινάλε.

«Αποφασίσαμε να μη γίνει επετειακό επεισόδιο διότι ο στόχος μου από τη στιγμή που έγραφα το πρώτο επεισόδιο ήταν να τελειώσει έτσι αυτή τη σειρά, πράγμα που έγινε. Τελείωσε έτσι ακριβώς όπως το ονειρευόμουνα και δεν θέλω να δώσω διαφορετικό τέλος», είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Επιβεβαίωση του Καλυβάτση για το «Fatus Olus»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του «Fatus Olus», πιθανότατα από τον Γενάρη, διότι, όπως είπε, ο Μητσικώστας επιθυμεί να αποχωρήσει για προσωπικούς τους λόγους.

Στην «Πολυκατοικία» ο Παπαζήσης

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Πολυκατοικία» πήρε ο Γιάννης Παπαζήσης και ήδη συμμετέχει κανονικά στα γυρίσματα. Ο ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια που θα δούμε, αλλά ένα μήνα αργότερα, σε έναν ρόλο-έκπληξη, όπως λένε οι υπεύθυνοι.

Μας τελείωσαν και οι «Αποδείξεις»

Μεγάλος προβληματισμός είχε πέσει τόσον καιρό για την τύχη της εκπομπής «Αποδείξεις» του Νίκου Ευαγγελάτου και φυσικά των εργαζομένων. Στην αρχή μαθαίναμε πως δεν θα υπήρχε ειδικό μπάτζετ φέτος, μετά ότι θα γινόταν talk show, που θα ήταν μια πιο οικονομική λύση με λιγότερα άτομα, και τελικά τα... ξεφτέρια του ΑΝΤ1 κατέληξαν να μη βγάλουν καθόλου την εκπομπή στο αέρα, για να τελειώνει και το πανηγύρι! Μετά από αυτή την εξέλιξη μένουν άτομα στο δρόμο, τα οποία το κανάλι δυστυχώς δεν δείχνει να έχει τη διάθεση να απορροφήσει σε άλλες εκπομπές του σταθμού...

Ικανοποίηση για την εθελουσία στον ΑΝΤ1

Στο μεταξύ, μια και ο λόγος για εργαζομένους (που είναι βέβαια εκείνοι που την πληρώνουν στο τέλος), στον ΑΝΤ1 υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της εθελουσίας εξόδου. Όπως ακούγεται, αποχώρησαν άτομα μεγάλης ηλικίας που βρίσκονταν λίγο πριν τη σύνταξη, αλλά και αρκετοί από τους υψηλόμισθους, οι οποίοι ήταν μεγάλος βραχνάς για το κανάλι.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.