Όλη η αλήθεια για τους λόγους που μένει εκτός τηλεόρασης ο Αρναούτογλου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_626272b

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Mega για δύο χρόνια, ωστόσο, όπως διέρρευσε,  θα αργήσουμε πολύ να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αρχικά στο Μεγάλο κανάλι υπήρχε η σκέψη να αξιοποιηθεί σε εβδομαδιαίο σόου το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο η ιδέα δεν πρόκειται να υλοποιηθεί φέτος. Αυτό που αποφάσισαν από κοινού οι δυο πλευρές είναι ο Γρηγόρης να απέχει για τον επόμενο χρόνο και να επιστρέψει με το καλό ορεξάτος και ανανεωμένος για κάτι εντελώς καινούριο τον Σεπτέμβρη του 2010!

Οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απρόσμενη απόφαση είναι δύο. Κατ' αρχάς, ο σημαντικότερος και πιο ανθρώπινος είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του Γρηγόρη, Τάσος Αρναούτογλου, με αποτέλεσμα η ψυχολογία του παρουσιαστή να είναι κάτι παραπάνω από πεσμένη. Ο «Άρνι» είναι πολύ στενοχωρημένος και καταναλώνει μεγάλο μέρος από το χρόνο του για τον πατέρα του, πράγμα που, έτσι κι αλλιώς, δεν του επιτρέπει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Απ' την άλλη πλευρά, στο κανάλι ζουν το δικό τους... δράμα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που τους απαγορεύει τα μεγάλα ανοίγματα. Ένα βραδινό σόου, όπως το είχαν σχεδιάσει, θα ήταν αρκετά πολυέξοδο και ειδικά λόγω της υψηλής αμοιβής του Αρναούτογλου. Είναι γεγονός ότι η αποχώρηση του τελευταίου από τον «Όμορφο Κόσμο» ήταν μια μεγάλη «ανάσα» για το Mega, καθώς τα χρήματα που λάμβανε ήταν κατά πολύ περισσότερα απ' όσα θα παίρνει ο Νίκος Παπαδάκης και η παρέα του, που θα τον αντικαταστήσουν. Βέβαια, ο Γρηγόρης πληρώνεται κανονικά, λόγω συμβολαίου, ωστόσο είναι σαφές πως απ' τη στιγμή που απέχει από τα τηλεοπτικά, οι αποδοχές του είναι περιορισμένες.

Να πούμε, πάντως, πως τα δεδομένα όσον αφορά τον χρόνο αποχής του είναι πιθανό να αλλάξουν αν «στραβώσει» η κατάσταση στην πορεία. Διότι αν δεν πάει κάτι καλά με την τηλεθέαση και κρίνουν στο κανάλι ότι απαιτείται μια ισχυρή τονωτική... ένεση, τότε ο παρουσιαστής δεν αποκλείεται να κληθεί εσπευσμένα για να βγάλει «τα κάστανα από τη φωτιά»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.