Νέοι ορίζοντες στα επαγγελματικά της Όλγας Φαρμάκη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

farmaki_501bΦήμες που κυκλοφόρησαν θέλουν την Όλγα Φαρμάκη να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ιταλικό κανάλι για να παρουσιάσει αθλητική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η Ελληνίδα σεξοβόμβα φαίνεται πως «γυάλισε» στους γείτονες, οι οποίοι της δίνουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Εκείνη φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά το θέμα και προσανατολίζεται στο να πει το μεγάλο «ναι»! Ήδη, μάλιστα, έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα ιταλικών, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εκπομπής. Αν και γνωρίζει αρκετά καλά τη γλώσσα, είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση είναι αρκετά υψηλές, οπότε χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά για να είναι 100% έτοιμη.

Η εκπομπή είναι ένα εβδομαδιαίο αθλητικό σόου, για το οποίο η Όλγα προορίζεται ως συμπαρουσιάστρια μιας Ιταλίδας με ρωσική καταγωγή. Πολύ σύντομα, λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους υπεύθυνους του ιταλικού καναλιού και, αν όλα πάνε καλά, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, είναι πολύ πιθανό -για κακή μας τύχη- το μοντέλο να μην βρίσκεται στη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ήδη, μάλιστα, ακούγεται πως έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ για το «ΟΛΑ 10», προκειμένου να βρεθεί η αντικαταστάτριά της. Λέτε να τη χάσουμε εμείς και να την κερδίσουν οι Ιταλοί; Για να δούμε...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.