Φώτης-Μαρία: «Παλιότερα είχαμε κάνει και οι δύο botox»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

fotis_maria_23456bΦημίζονται για την ειλικρίνειά τους και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι ομολόγησαν σε συνέντευξή τους πως αμφότεροι έχουν κάνει botox!  «Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι μου με μία φίλη μου που σπούδασε πλαστικός στο Λονδίνο και αφού φάγαμε και παίξαμε Trivial, λέμε "δεν κάνουμε κι ένα botox;"», είπε η Μαρία χαριτολογώντας.

Tα πρώτα δείγματα σας φέρνουν στην πρώτη θέση στη ζώνη σας. Πστεύετε ότι τα ποσοστά αυτά θα διατηρηθούν, όταν ξεκινήσει εκπομπή η Τατιάνα;

Φώτης: Εμένα με κουράζει η νουμερολογία. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνουμε μία εκπομπή, για την οποία, όταν τελειώνουμε, αισθανόμαστε περήφανοι και ότι ο κόσμος μας λέει πως φέτος τους θυμίζουμε τονΦώτη και τη Μαρία που ήξεραν από την εποχή του Σαν στο Σπίτι Σας.

Μαρία: Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη εβδομάδα έχασα τον ύπνο μου με τα νούμερα, γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί στις 6.00 για να μάθω πώς πήγε η εκπομπή. Αυτό το άγχος με τα νούμερα το έχεις στην αρχή, αλλά μετά ηρεμείς και κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου. Ανταγωνισμός πάντα θα υπάρχει.

Πώς σας φάνηκε το «Δέστε Τους»;

Μαρία: Έχω ρίξει μόνο κάποιες κλεφτές ματιές, όταν είμαι στο μακιγιάζ, γιατί εκείνη την ώρα ετοιμάζομαι για την εκπομπή. Η αίσθηση που έχω είναι πως πιο πολύ θα μου ταίριαζαν ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη μόνοι τους, γιατί θεωρώ ότι οΤσαλίκης έχει διαφορετικό χιούμορ.

Φώτης: Έχω δει κάποια στιγμιότυπα, αλλά χωρίς να έχω καν ήχο. Από αυτό που είδα, κατάλαβα ότι κάνουν στην ουσία αυτό που κάναμε εμείς πέρσι.

Υπήρξαν στιγμές πέρσι που σκεφτήκατε να τα βροντήξετε και να φύγετε;

Μαρία: Πολλές φορές! Δεν υπήρχαν οι συνθήκες να κάνουμε τη δουλειά μας έτσι όπως θέλαμε και έτσι όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπήρχε ελευθερία στη δημιουργικότητα, κι αυτό ήταν κάτι που μας ενοχλούσε πολύ!

Φώτης: Και ένας από τους λόγους που μας άρεσε η πρόταση του Star ήταν, όχι μόνο επειδή ήθελαν εμάς, αλλά επειδή ήθελαν και την ομάδα μας.

Θα κάνατε ποτέ ξανά πρωινάδικο;

Μαρία: Θα μπορούσα να επιστρέψω, μόνο αν μου ζητούσαν να κάνω κάτι σαν και αυτό που θα κάνουν φέτος ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος.

Φώτης: Δεν νομίζω. Είναι τέτοιος ο κανιβαλισμός που γίνεται στους παρουσιαστές της συγκεκριμένης ζώνης από τις υπόλοιπες εκπομπές που καλύτερα είναι να μην μπλέξει κανείς. Ειλικρινά, τηΜανωλίδου τη λυπήθηκα!

Μαρία, ισχύει ότι έχεις κάνεις την πλαστική επέμβαση με το κορδόνι;

Μαρία: Ναι. Όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί, τον Νικήτα, ίσως επειδή είχα πάρει κάποια κιλά, με είχε πιάσει η ανασφάλεια ότι δεν μετράω ως γυναίκα. Αν μάλιστα εκείνη την περίοδο στη ζωή σου συντρέχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι που αυτή την ανασφάλεια την κάνουν πιο ισχυρή, είναι πολύ εύκολο να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κάποια πράγματα πάνω σου, για τα οποία μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Δεν εννοώ με αυτό ότι μετάνιωσα που έκανα την επέμβαση. Μετάνιωσα για τον πόνο που τράβηξα.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι επάνω σου, τι θα ήταν αυτό;

Μαρία: Να αλλάξω κάτι όχι, αλλά έχω μπει στον πειρασμό να ρωτήσω για διάφορες μεθόδους που σε βοηθούν να διατηρήσεις την εικόνα σου. Ωστόσο, δεν έχω το χρόνο που χρειάζεται ή τη διάθεση, αν θες, να χαλάσω τις διακοπές μου για να υποβληθώ σε κάποια επέμβαση. Γενικά, είμαι ανοιχτή στο να κάνω κάτι που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα, αλλά δεν γαντζώνομαι σε αυτό. Μέσα σου πρέπει να βρεις την ισορροπία για να είσαι καλά! Τα τελευταία χρόνια τα έχω βρει με τον εαυτό μου και δεν χρειάζομαι κάτι για να με κάνει να νιώσω καλύτερα.

Φώτης: Όταν παρουσιάζεις μία εκπομπή, όπου οι επιστήμονες σου προτείνουν διάφορες μεθόδους, μπαίνεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις. Όταν είχε πρωτοβγεί το botox, είχαμε κάνει και εγώ και η Μαρία.

Μαρία: Για την ακρίβεια, είχαμε κάνει botox party. Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι μου με μία φίλη μου που σπούδασε πλαστικός στο Λονδίνο και αφού φάγαμε και παίξαμε Trivial, λέμε «δεν κάνουμε κι ένα botox;».

Φώτης: Έκανα μία φορά και δεν ξανάκανα, γιατί δεν νομίζω ότι με βοήθησε και πολύ.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Έβλεπα μια μεσημεριανή εκπομπή πριν καιρό που αναρωτιώντουσαν αν ο Φώτης έχει κάνει botox! Του έκαναν κοντινά, έβαζαν δίπλα-δίπλα φωτογραφίες του και έκαναν συγκρίσεις! Αντί για όλες αυτές τις γελοιότητες, μάλλον θα έφτανε απλά να τον ρωτήσουν.. Μπράβο στα παιδιά για την ειλικρίνειά τους! Λίγοι αποκαλύπτουν τέτοια θέματα δημοσίως!!!!

Αντώνης 1985
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.