Λάκης Λαζόπουλος: Θα κάνει μόνο τηλεόραση μέχρι τον Δεκέμβρη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lazopoulos_6294956bΑμφιταλαντεύτηκε αρκετά για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες τη φετινή χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά τελικά πήρε την οριστική απόφασή του: Θα αφιερωθεί στην τηλεόραση μέχρι τον Δεκέμβρη και από κει και μετά θα επιστρέψει και στο σανίδι με τον «Βιοπαλαιστή στη στέγη».

Ο γνωστός παρουσιαστής σκεφτόταν τελευταία να κάνει ξανά και τα δύο παράλληλα, ωστόσο άλλαξε γνώμη, επιλέγοντας να ρίξει όλη την προσοχή του για αρχή στο «Τσαντίρι» και βέβαια στα νέα επεισόδια των «Δέκα μικρών Μήτσων». Προσπαθεί να χωρέσει πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη ο Λάκης, που, πέραν όλων των άλλων, ετοιμάζει για το καλοκαίρι τη θεατρική «Λακη-στράτη». Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια παραλλαγμένη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, που θα «δένει» το τότε με το σήμερα. Εν αναμονή!

Ο Γεωργούλης στους «Μήτσους»;

Ως γκεστ στους νέους «Δέκα μικρούς Μήτσους» του Λαζόπουλου θα εμφανιστεί ο Αλέξης Γερωργούλης, σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφόρησε. Όπως φημολογείται, ο παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», πρότεινε στον ηθοποιό να συμμετάσχει σε ένα από τα δύο-τρία επεισόδια που θα προβληθούν κι εκείνος, λέει, ήταν θετικός.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΔΕ ΧΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΗ. Η ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ.

rena nikoletzou
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.