Παρενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας για το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο του «Γαύρου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο του «Γαύρου»

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου με αφορμή πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος», προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο δημοσιεύματά της έπαιξαν ρόλο στις σκηνές... απείρου κάλλους που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ το περασμένο Σάββατο.

Το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο δημιουργούσε κλίμα την ημέρα του αγώνα, καθώς ανέφερε: «Προς τον κόσμο του Θρύλου, Wanted: Βασιλακόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαβλανός, Βορεάδης, Τανατζής, Κορομηλάς. Καταζητούνται οι πράσινες οχιές. Επικηρυγμένη στη συνείδηση του λαού του θρύλου η "πράσινη παράγκα"». Μάλιστα, ακριβώς από κάτω γινόταν αναφορά και στους αδερφούς Γιαννακόπουλους, με τις φωτογραφίες τους να συνοδεύει το εξής κείμενο: «Οι πράσινες "σουπιές": «Δεν πληρώνουν εφορία, δεν πληρώνουν παίκτες, τι πληρώνουν;»!

Σχόλιο: Όταν αναρτώνται τόσα χρόνια στα περίπτερα έντυπα τέτοιου είδους, που φανατίζουν τους οπαδούς με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Προέδρων και να δημιουργήσουν στρατούς από χούλιγκανς προς όφελός τους, πώς είναι  δυνατόν να τα φορτώνουν μετά κάποιοι όλα μόνο στους οπαδούς; Ως πότε σε αυτή τη χώρα θα προσποιούμαστε πως δεν βλέπουμε το πραγματικό πρόβλημα και θα κάνουμε τα στραβά μάτια όταν έχουμε να κάνουμε με τους ηθικούς αυτουργούς τέτοιων εγκλημάτων; Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει επιτέλους κάποια αλλαγή πολιτικής σε αυτό το ζήτημα, ωστόσο δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που η εκτόνωση και ο αποπροσανατολισμός των πολιτών βολεύουν όσο ποτέ άλλοτε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.