Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι οι ναυτεργάτες...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Απεργία στο λιμάνι  του Πειραιά

Τα κανάλια και η πλειοψηφία των ΜΜΕ «έθαψαν» όπως μπορούσαν την 48ωρη απεργία που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον κόσμο σπίτι, που βγήκε και διαδήλωσε μαζικά κατά των μέτρων της κυβέρνησης και της κατεδάφισης του ασφαλιστικού. Πάνω στον πανικό τους, λοιπόν, οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι των ελεγχόμενων  μέσων ενημέρωσης έκαναν ο προβλέψιμο: Εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ναυτεργατών που θέλησαν να απεργήσουν, με τη συνήθη δικαιολογία ότι αυτές οι ενέργειες κάνουν... κακό στον τουρισμό και στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Αυτό τους είπαν να λένε και αυτό λένε στους τηλεθεατές τους. Άλλωστε, ζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Όχι αυτής που έχει να κάνει με το συμφέρον του εργαζομένου και των πολλών, αλλά αυτής που αφορά τις τα αφεντικά τους, τις επιχειρήσεις και τους λίγους. Έτσι, προσπαθούν συντονισμένα και με βρώμικη προπαγάνδα να στρέψουν ομάδες εργαζομένων εναντίον άλλων ομάδων εργαζομένων, οι οποίες πλήττονται το ίδιο από τα μέτρα που επιχειρεί να επιβάλει με κάθε κόστος η κυβέρνηση. Βλέπετε, οι αντιδράσεις των απεργών την ενοχλεί, της δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορεί να προχωρήσει ανεμπόδιστα το έργο που της υπαγορεύουν τα μεγάλα συμφέροντα.

Για όλα, λοιπόν, φταίνε οι «κακοί ναυτεργάτες», οι «κακοί απεργοί» και οι «κακοί διαδηλωτές», που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο από αυτό που τους προσφέρουν. Ένα αύριο δουλειάς και όχι δουλείας, όπως αυτό που θέλουν  να φτιάξουν οι μαριονέτες που έχουν στα χέρια τους την εξουσία στη χώρα μας και σε άλλες ακόμη χώρες της Ευρώπης. Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα εκείνοι που έκλεψαν, φωνάζουν. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι της κατάντιας που μας παρουσιάζουν με τραγικό τρόπο οι ίδιοι μιλώντας για... Οδύσσειες, προσπαθούν να ρίξουν την ενοχή σε άλλους. Φοβερά πράγματα!

Ρεσιτάλ μαύρης προπαγάνδας από Mega και ΣΚΑΪ

Όσοι είδαν δελτία ειδήσεων ή ενημερωτικές εκπομπές την Τετάρτη (23/6) και την Πέμπτη (24/6) από τους εγχώριους τηλεοπτικούς σταθμούς και ειδικά από το Mega και τον ΣΚΑΪ, έγιναν αποδέκτες ένα σωρό ψεμάτων και συκοφαντιών. Ήταν η μέρα που είχαν την τιμητική τους Λυριτζήδες, Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε, Καμπουράκηδες, Πρετεντέρηδες, Τσίμες, Καψήδες κ.ά. Τα ακριβοπληρωμένα εργαλεία του συστήματος, δηλαδή. Εκείνοι που έχουν αναλάβει να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα, δημιουργώντας μια άλλη πραγματικότητα για τους τηλεθεατές τους.

Το τι ακούσαμε αυτό το διήμερο δε λέγεται! Αγανακτισμένοι δημοσιογραφίσκοι με παραφορτωμένους λογαριασμούς τραπέζης, ωρύονταν για την καταπάτηση από τους απεργούς του «κράτους δικαίου» και έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι οι απεργοί παλεύουν εναντίον «ανύπαρκτου αντιπάλου» και «κατά των τουριστών»! Όλα αυτά, βέβαια, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούσαν να πλασάρουν με τρόπο, όπως κάθε μέρα κάνουν, τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης. Τα συγχαρητήριά μας, κύριοι, τέτοια προπαγάνδα θα τη ζήλευε, χωρίς αμφιβολία, μέχρι και ο Γκέμπελς...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.