Πού τον βρήκαν αυτόν τον Κώνστα; Πείτε μας...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Χρήστος Κώνστας

Ο φοβερός και τρομερός Χρήστος Κώνστας μας έχει αφήσει... σύξυλους με τις απόψεις που εκφράζει συχνά-πυκνά και έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε μήπως τελικά αξίζει να τον προσλάβουν εκεί στην τρόικα μήπως και ησυχάσουμε. Ας του δώσουν, ρε παιδί μου, μια θεσούλα εκεί πέρα, κάτι σε στυλ εκπροσώπου Τύπου, να πιάσει τόπο και όλο αυτό το γλύψιμο, όχι τίποτ' άλλο...

Για εντελώς τυπικό θέμα βέβαια μιλάμε διότι ο δημοσιογράφος (ο Θεός να τον κάνει!) εκπροσωπεί τους τροϊκανούς και αμισθί με τον καλύτερο τρόπο, όπως θα έχετε καταλάβει εδώ και καιρό.

Τι μας είπε αυτή τη φορά; Ότι «καλά κάνουν και κλείνουν τα μαγαζιά» διότι, σύμφωνα με την... τετράγωνη λογική του, «αν είσαι επιχείρηση που δεν μπορείς να αντέξεις δύο χρονάκια οικονομικής κρίσης, γιατί να μείνεις ανοιχτός; Τι να τις κάνουμε δηλαδή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αυτές; Δεν πληρώνουν τους φόρους τους, δεν πληρώνουν τον ΦΠΑ τους, δεν πληρώνουν τα ασφαλιστικά τους. Ε, ας κλείσουν λοιπόν»!

Όλα αυτά, από τη συχνότητα της ΝΕΤ, όπου ο κύριος αυτός ήταν καλεσμένος το Σαββατοκύριακο. Τις σαχλαμάρες που ακούσαμε, δηλαδή, τις πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες κι από τσέπη μας! Έλεος...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Είναι ένας γνήσιος τύπος του συστήματος. Δεν τους πειράζει αν είναι εμετικός, σημασία έχει να λέγονται οι απόψεις τους... Είναι η μέθοδος προετοιμσίας του λαού για τα χειρότερα. Γκαιμπελίστικες πραχτικές, που όμως εδώ έχουν γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο!
Είναι ένα καλολαδομένο γρανάζι, των μηχανισμών της παγκοσμοιοποίησης.
Άξιος εκφραστής των κάθε λογήςε παπατζήδων!

ανώνυμος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.