Ενοχλεί η σάτιρα του Λαζόπουλου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Λάκης Λαζόπουλος

Με την πρεμιέρα κιόλας του Λάκη Λαζόπουλου στο ALPHA, κάποιες δημοσιογραφάρες «ανεξάρτητων» και μη εντύπων άρχισαν αδικαιολόγητα να στάζουν... χολή εναντίον  του, κάτι που γινόταν και πέρυσι. Βλέπετε, λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και κάποιοι ενοχλούνται πολύ γι' αυτό.

Τους τη χαλάει που ακούγονται από το «Τσαντίρι» αλήθειες που δεν τολμούν να πουν στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι της τηλεόρασης, μην έχοντας την πολυτέλεια να παρεκκλίνουν από την κοινή «γραμμή» των καναλιών, όπως μπορεί να κάνει ο Λάκης. Ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι; Μα φυσικά, οι ίδιοι που δεν αντιδρούν για την συντονισμένη κυβερνητική προπαγάνδα που ασκούν η Τρέμη, ο Καψής, ο Πρετεντέρης και τα λοιπά παπαγαλάκια. Γι' αυτούς δεν έχουμε παρατηρήσει να γράψουν ποτέ τίποτα, παρ' ότι όλο αυτόν τον καιρό ένας μεγάλος αριθμός από blogs και ιστοσελίδες «βράζουν» στο διαδίκτυο.

Κατηγορούν, λοιπόν, τον ταλαντούχο ηθοποιό ότι ασκεί πολιτική και του προσάπτουν ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως ότι είναι επαρμένος, αλαζόνας και εγωιστής. Μπορεί να είναι κι έτσι, κανείς δεν είπε ποτέ ότι είναι Θεός και βεβαίως έχουμε κι εμείς αρκετές φορές εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για τη στάση του σε αρκετά θέματα. Ωστόσο, είτε το θέλουν είτε όχι, αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η παρηκμασμένη ελληνική τηλεόραση και δεν πρόκειται φυσικά για δική μας αυθαίρετη γνώμη, αλλά αποδεικνύεται από τις υψηλές τηλεθεάσεις, με τις οποίες τον ανταμείβει ο κόσμος.

Είναι τυχαία η επιτυχία του; Προφανώς και όχι. Διότι ο Λάκης, πέρα από το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτει και την απαράμιλλή ικανότητά του στη σάτιρα, λέει αυτά ακριβώς που νιώθει ο μέσος Έλληνας για την πικρή πραγματικότητα που βιώνει και εκφράζει αλήθειες που οι άλλοι δεν τολμούν να τις πουν γιατί την επόμενη μέρα δεν θα φάνε ψωμάκι από τα αφεντικούλια τους αν το κάνουν. Αυτός είναι με λίγα λόγια ο Λαζόπουλος. Αν δεν μπορούν ορισμένοι να παραδειγματιστούν και να σηκώσουν ανάστημα, θα ήταν σοφότερο τουλάχιστον να σταματήσουν να μουρμουράνε και να προβαίνουν σε ύπουλα χτυπήματα, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται. Άλλωστε, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η ρόδινη πραγματικότητα που μας σερβίρουν τόσα χρόνια οι ίδιοι, έχει αρχίσει να καταρρέει προ πολλού...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.