Ο Γ. Τράγκας αποκάλυψε ότι προτίθεται να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος ΤράγκαςΤην πρόθεσή του να σταματήσει τη δημοσιογραφία, αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Tv Weekend».

«Είμαι από το 1965 στην περιπέτεια της δημοσιογραφίας και τον τελευταίο καιρό δεν με ικανοποιεί ότι είμαι στο χώρο αυτό. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος των δημοσιογράφων δεν κάνει καλά τη δουλειά του και είναι ανέντιμο προς τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν εκφράζω εντελώς διαφορετικές απόψεις από πολλούς, σημασία έχει ότι εγώ δεν θέλω να συμπράξω. Στόχος μου φέτος είναι να τελειώσω.

Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος και πρέπει να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, ίσως είναι η πολιτική ή να γράψω ένα βιβλίο, γιατί μου αρέσει να γράφω. Πάντως, οπωσδήποτε να μην έχω την ίδια ένταση που έχω τώρα», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ ερωτηθείς για το αν στην απόφασή του έχει παίξει το πρόβλημα της υγείας του, τόνισε:

«Εγώ έχω διαβήτη και ορισμένες φορές πιέζομαι από την ένταση της δουλειάς, πράγμα που μου βγαίνει. Στη ζυγαριά προέχει να είσαι ήρεμος, πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.