Καταγγελία: «Το δεξιό Blog Antinews λογοκρίνει για ψηφοθηρικούς λόγους!»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Λογοκρισία από κομματικό Blog

Λάβαμε από αναγνώστη καταγγελία για λογοκρισία από το blog Antinews και τη δημοσιεύουμε αυτούσια. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή:

«Θέλησα ο ανυποψίαστος να κάνω ένα σχόλιο στο blog Antinews που κάνει πλύση εγκεφάλου από το πρωί μέχρι το βράδυ υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Σε σημερινό άρθρο του με τίτλο «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να συναντηθεί με την Αριστερά εναντίον του ΔΝΤ» καλούσε τους ψηφοφόρους των αριστερών κομμάτων να ψηφίσουν τους υποψηφίους της ΝΔ στον β' γύρο που δήθεν είναι κατά του Μνημονίου. Εγώ έγραψα λοιπόν επακριβώς ότι «Δεν τίθεται θέμα... συνάντησης διότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ του Μνημονίου, παρά τα ψέματα του Σαμαρά. Κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά; Έλεος!!!». Στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα ότι πρέπει πρώτα το σχόλιο να εγκριθεί για να αναρτηθεί, όπως συμβαίνει σε αρκετά Blogs. Μετά από λίγα λεπτά έκανα ανανέωση στη σελίδα και τι να δω; Το σχόλιό μου είχε διαγραφεί γιατί προφανώς δεν βόλευε και έκανε ζημιά εν όψει εκλογών. Το ξαναέστειλα με την υποσημείωση ότι αν διαγραφεί και πάλι θα σταλεί screenshot με σε όλα τα blogs και φυσικά διαγράφηκε ξανά. Παρακαλώ λοιπόν για δημοσίευση ώστε να καταλάβουν όλοι πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τη δημοκρατία και τι μηχανισμούς χρησιμοποιούν τα κόμματα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μπάμπης Παπαποστόλου».

 

Καταγγελία: «Το δεξιό Blog ANTINEWS λογοκρίνει για ψηφοθηρικούς λόγους!»

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Έχουν ξεσκιστεί στην προπαγάνδα οι υπάλληλοι αλλά αντί να ανέβει η ΝΔ συνεχίζει να πέφτει. Ο κόσμος έχει καταλάβει πια και ότι και αν κάνουν αυτό δεν αλλάζει.

Τάσος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.