Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν ξεκίνησα, είχα καβαλήσει το καλάμι»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papadakis_829393vb

Μια απολαυστική όσο και ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο περιοδικό «Down Town». O παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι, παρά την επιτυχία του, έχει υποβάλλει αρκετές φορές την παραίτησή του στον ΑΝΤ1 κατά το παρελθόν, ενώ επίσης δεν δίστασε να ομολογήσει ότι στην αρχή της καριέρας του είχε καβαλήσει το καλάμι!

«Έχω υποβάλλει παραίτηση γύρω στις 550 φορές στον AΝΤ1. Αφού είμαι εκρηκτικός άνθρωπος. Να, και προχθές πάλι παραιτήθηκα. Δεν είχαν πληρωθεί οι συνεργάτες μου. Και είπαμε: δεν βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή», ανέφερε ο Παπαδάκης.

Για τα νούμερα τηλεθέασης και το κοινό 15-44, τόνισε: «Κάθε πρωί βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή έρχονται και λίγο πριν αρχίσουμε τα βλέπω. Δεν με αγχώνουν αλλά με αφορούν. Τι διαφορά έχει το κοινό 15-44 από το κοινό 44-124; Αυτά είναι βλακείες και διαφημιστικά τρικ. Πήγα να μπω σε αυτή τη λογική μία εποχή-και πέρυσι και φέτος- αλλά ήταν λάθος. Το κοινό 15-44 στην Ελλάδα είναι άνεργο και χρηματοδοτείται από το κοινό 44-85».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν είχε καβαλήσει το καλάμι στο ξεκίνημα της καριέρας του, επισήμανε: «Εννοείται ότι είχα καβαλήσει το καλάμι. Έγινα γελοίος. Περπατούσα στο δρόμο και κοίταγα γύρω γύρω να δω αν με αναγνωρίζουν».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.