Ράνια Θρασκιά: «Πέρυσι κινδύνευσα να πεθάνω...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ράνια Θρασκιά

Στην αποκάλυψη ότι αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας όταν έλειπε ένα μήνα από την εκπομπή της στο Alter πέρυσι, προχώρησε η Ράνια Θρασκιά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Κους Κους».

Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε ότι είχε πέσει σε κώμα και κινδύνευσε να φύγει από τη ζωή, αλλά και πως σε αυτή την περιπέτειά της κάποιοι γιατροί δεν θέλησαν να την αναλάβουν επειδή ήταν γνωστή και φοβήθηκαν μην πάει κάτι στραβά κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το Alter, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν δική της η απόφαση: «Το έμαθα τη δεύτερη μέρα μετά τη γέννα και ενώ ακόμη ήμουν στο μαιευτήριο. Ήταν πάρα πολύ ζόρικο».

«Θα επιστρέψω με νέα εκπομπή»

Η Ράνια βρέθηκε και στην «Πρωινή Μελέτη», όπου μίλησε για το επαγγελματικό της μέλλον: «Εξετάζω ορισμένες προτάσεις και προτείνω με τη σειρά μου κι εγώ πράγματα. Αυτή την περίοδο οργανώνω και σχεδιάζω το επόμενο βήμα μου. Έχω αγωνία και θέλω να είναι κάτι καλό. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα μου θα είναι μία έκπληξη για το κοινό. Θα επιστρέψω με νέα εκπομπή».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.