Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορούν να πάνε οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορούν να πάνε οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι

Το 'χουμε γράψει καιρό τώρα από εδώ μέσα ότι δεν είναι μόνο οι Βουλευτές που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» για την τραγική κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν πάγια τακτική να παραπληροφορούν τον κόσμο, αθωώνοντας τις βάρβαρες πολιτικές. Σιγά-σιγά, λοιπόν, αρχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε!

Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη, την ίδια τύχη παραλίγο να είχε την Παρασκευή (18/12) και ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, της εφημερίδας «Βήμα». Αντιγράφουμε από το indymedia:

«Σήμερα το μεσημέρι 30 σύντροφοι πραγματοποίησαν μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας. Η αφίσα "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" κολλήθηκε στην Ακαδημίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Πλατεία Συντάγματος, Πλ. Κολοκοτρώνη και αλλού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Χαρακτηριστικά διερχόμενος πολίτης έδωσε 40 ευρώ για οικονομική ενίσχυση μόλις διάβασε την αφίσα! Αρκετοί επίσης φώναζαν μπράβο από τα αυτοκίνητά τους. Στο ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη εντοπίστηκε ο γνωστός ρουφιάνος Β. Λαμπρόπουλος του "Βήματος" και κυνηγήθηκε απ’ τους συντρόφους. Τρέχοντας κρύφτηκε στα γραφεία των αγγελιών του "Βήματος" σε κάθετο στην Σταδίου όπου ο σεκιουριτάς πρόλαβε και έκλεισε τα ρολά. Τελικά απεγκλωβίστηκε από περιπολικά που πήγαν στο σημείο.

Η αφισοκόλληση θα συνεχιστεί μαζικά παντού. Και όπως φώναξαν σήμερα οι σύντροφοι στο γνωστό παπαγαλάκι της ασφάλειας: "Ρουφιάνοι, δεν θα έχετε που να κρυφτείτε"».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο... υγιεινός περίπατος ανάμεσα σε κόσμο και χωρίς μπράβους, θα είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση στο εξής για τη δημοσιογραφική αφρόκρεμα των μεγάλων ομίλων...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Εγώ ένα έχω να πω: Ο κόσμος χάνεται, αλλά ακόμη και η αριστερά βρίσκεται σε σχετική απραξία, πέρα από τα μεγάλα λόγια που ακούμε. Οι αντιδράσεις είναι τόσο μικρές από όλες τις πλευρές και δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση για όλα αυτά τα δικαιώματα δεκαετιών που γκρεμίζονται. Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και με κινητοποιήσεις διαρκείας τώρα πότε θα το κάνουμε; Δηλαδή, για κάθε Μνημόνιο που θα περνάει θα κάνουμε απλά ένα μεγάλο συλλαλητήριο και θα περιμένουμε τις νέες περικοπές για να ξανακάνουμε; Ή θα τα ρίχνουμε όλα στην αδράνεια της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και θα κλαίμε τη μοίρα μας; Ξέρετε, σύντροφοι, είναι πολύ δύσκολο όταν ο λαός φτωχύνει να σηκώσει κεφάλι. Δείτε π.χ. τι έγινε στη Γουατεμάλα: Το 60% είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και όλοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους! Νομίζετε ότι εδώ θα γίνει κάτι διαφορετικό αν συνεχίσουμε έτσι; Μιλάμε θεωρητικά για ανατροπές, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να το παλεύουμε με πράξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Μήπως πιστεύουμε ότι θα γίνει αυτό μέσω εκλογών ή με τη συναίνεση των καναλιών; Ή μήπως περιμένουμε οι μισθοί να πάνε στα 200 ευρώ για να ξυπνήσουμε; Τότε θα είναι πολύ αργά. Και ok, συμφωνώ ότι οι συνθήκες μπορεί να μην έχουν ωριμάσει ακόμη για να αλλάξουμε το σύστημα από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά τουλάχιστον ας ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ όπως πρέπει, βρε αδερφέ. Αυτό που γίνεται τώρα όχι δεν είναι αντίδραση, αλλά πιο πολύ τη συναίνεση πλησιάζει. Μπορεί σίγουρα πολύ καλύτερα η αριστερά, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το παλεύει!! Η θέση μας είναι στο δρόμο και πρέπει να καταρρεύσει το σύμπαν! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Και όχι μόνοι μας, αλλά όλοι μαζί: ΚΚΕ, ΣΥΝ, αριστεριστές, αναρχικοί, οι πάντες μια γροθιά!! Αυτή η διάσπαση εξυπηρετεί πολύ καλά τους κυβερνώντες, δεν το βλέπετε; Η στιγμή είναι ιστορική και δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε διαδικασία να μετράμε τις δυνάμεις μας τώρα. Αυτό δεν είναι προς το συμφέρον του λαού, αλλά των κομμάτων. Και κανέναν από εμάς δεν πρέπει απασχολεί αυτό το πράγμα στην παρούσα φάση. Αλλιώς, θα είμαστε κι εμείς μερικά κομματόσκυλα όπως κάποιοι άλλοι που κοροϊδεύουμε. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Τώρα είναι η ώρα...

Ανώνυμος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.