Καζάνι που βράζει το Alter

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Καζάνι που βράζει το Alter

Ένας τεράστιος πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, με αποκορύφωμα όσα έλαβαν χώρα την Τρίτη (21/12) σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας λόγω της μη πληρωμής των οφειλόμενων μισθών τους και του δώρου Χριστουγέννων, παρά τις υποσχέσεις που είχαν λάβει ότι αυτό θα γινόταν χθες.

Η αναταραχή ήταν τόσο μεγάλη στο κανάλι, που έπεσε στο τραπέζι μέχρι και να μη βγει στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι που τελικά δεν έγινε πράξη την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες κατεβλήθη το δώρο σε κάποιους λίγους, αλλά όχι οι μισθοί Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, με αρκετούς εργαζομένους να προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές στη διοίκηση για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Η κατάσταση είναι πραγματικά τόσο δραματική στο Περιστέρι που ακόμη και τα αυτοκίνητα-βαν του σταθμού έχουν ξεμείνει χωρίς βενζίνη, καθώς υπάρχουν οφειλές στο πρατήριο ανεφοδιασμού οι οποίες φτάνουν τις 30.000 ευρώ!

Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.