Περισσότερα τα διαφημιστικά κέρδη του διαδικτύου από των εφημερίδων το 2010

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Περισσότερα τα διαφημιστικά κέρδη του διαδικτύου από των εφημερίδων το 2010

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το 2010 οι διαφημιστικές δαπάνες στο διαδίκτυο ξεπέρασαν αυτές των εφημερίδων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο ιστότοπος «eMarketer»

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, οι διαδικτυακές διαφημιστικές δαπάνες θα αυξηθούν κατά 13,9% φέτος και θα φθάσουν στα 25,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι αντίστοιχες δαπάνες στις εφημερίδες υπολογίζεται ότι θα μειωθούν κατά 8,2% έως το τέλος του χρόνου και θα φθάσουν στα 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Είναι κάτι που το βλέπαμε να έρχεται εδώ και καιρό, αλλά πρόκειται για σημείο καμπής. Η κακή κατάσταση της οικονομίας στην πραγματικότητα επιτάχυνε τη μεταστροφή στην ψηφιακή διαφήμιση», δήλωσε ο διευθυντής της ιστοσελίδας «eMarketer», Τζεφ Ράμσεϊ.

Το σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης στις Ηνωμένες Πολιτείες θα φθάσει φέτος στα 168,5 δισεκατομμύρια δολάρια και η δαπάνη στο διαδίκτυο αναμένεται να φθάσει στα 28,5 δισεκατομμύρια, σύμφωνα πάντα με το «eMarketer».

Την ίδια στιγμή, αναλυτές από τις ΗΠΑ θεωρούν ότι αρκετές εφημερίδες θα προχωρήσουν στην αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τους έκδοσης, αφού εκεί θεωρούν πλέον ότι έχουν περισσότερα κέρδη.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.