Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έστειλε στους «Ράδιο Αρβύλα» το εσώρουχό του!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μπορεί του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου να του τα «χώνουμε» συχνά-πυκνά (και πιστεύουμε όχι άδικα), ωστόσο δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε ότι από χιούμορ έχει με το... τσουβάλι! Τουλάχιστον αυτό διακρίναμε από την αντίδρασή του με αφορμή τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα» προς το πρόσωπό του, όπου αντί να καταθέσει μήνυση, όπως μας έχει συνηθίσει, εκείνος αντιμετώπισε αυτή τη φορά την κατάσταση με ψυχραιμία και αυτοσαρκασμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του εμφάνισαν σε μια από τις πρόσφατες εκπομπές τους ένα τεράστιο εσώρουχο, λέγοντας ότι δήθεν αυτό ήταν του κ. Πάγκαλου. Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, τα παιδιά του «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασαν και διάβασαν μια επιστολή-απάντηση που τους έστειλε ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η οποία δεν ήταν σε αυστηρό ύφος, αλλά σε ήπιο και χιουμοριστικό. Το αστείο της όλης υπόθεσης; Μέσα στο φάκελο της επιστολής υπήρχε και το... αληθινό εσώρουχο του κ. Πάγκαλου, ο οποίος επιχείρησε με αυτό τον τρόπο να τους δείξει, λέει, το πραγματικό μέγεθος των εσωρούχων του!

Παρακάτω διαβάστε την επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλοι, στήριξα την πολιτική μου διαδρομή στην απαράβατη αρχή, ότι πρέπει να λέω πάντα ή τέλος πάντων όσο συχνότερα γίνεται την αλήθεια και να μην περιαυτολογώ. Έτσι κατά καιρούς έχω απογοητεύσει πολλούς από τους συμπολίτες και τους συναδέλφους σας. Είδα το διαφημιστικό σας με το εσώρουχό μου που υποτίθεται ότι περιήλθε εις χείρας σας. Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Ίσως φταίω κι εγώ αν έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτά που διαθέτω θέλουν τόση μεγάλη έκταση υφάσματος για να καλυφθούν. Η αλήθεια είναι κατά πολύ υποδεέστερη. Για του λόγου τους αληθές, σας επισυνάπτω το πραγματικό μέγεθος. Μετά από τρεις γάμους και πέντε παιδιά και στην ηλικία που είμαι δεν νομίζω ότι θα σας δώσω τίποτα καλύτερο στο μέλλον. Εσείς όμως είστε σε καλό δρόμο και αρκετά νέοι ακόμα. Σας εύχομαι με την ευκαιρία του νέου έτους καλές επιτυχίες. Πάντα φίλος της εκπομπής, Θ. Πάγκαλος».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα της εκπομπής:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.