Μ. Μπακοδήμου: «Μόνο η προδοσία θα με χώριζε με τον Φώτη»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mpakodimou_sergoulopoulos_8389384vb

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής». Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό της, το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Φώτη Σεργουλόπουλο.

Παρά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, η Μαρία υποστήριξε ότι διατηρούν άψογες σχέσεις μαζί του τόσο εκείνη, όσο και τα παιδιά τους: «Έχουν πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη, όπως και εγώ άλλωστε. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια που απλώς δεν ζει μαζί. Ήταν επιλογή μας αυτή και περνάμε πολύ όμορφα και τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους χωρίς προβλήματα. Το ότι χώρισα ήταν μια απόφαση και για να αλλάξω τη ζωή μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά και έγινε αυτή η αλλαγή. Το ενδεχόμενο να κάνω έναν δεύτερο γάμο δεν το αποκλείω, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα το έκανα στη φάση που είμαι αυτήν την περίοδο».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τα νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε: «Παρακολουθώ και ασχολούμαι με το πώς πάει η εκπομπή μας. Είναι μια εικόνα της δουλειάς και αυτού του προϊόντος που δίνουμε στον κόσμο κάθε μέρα. Η ζώνη που είμαστε φέτος είναι η πιο δύσκολη του 24ώρου και καταλαβαίνεις ότι κοιτάζουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να νιώθουμε ότι περνάει καλά ο κόσμος μαζί μας. Δεν ακούω καθόλου την κακή κριτική. Δεν διαβάζω και δεν με ενδιαφέρει. Με μια μυθοπλασία απέναντί σου από το MEGA δεν μπορείς να μαζέψεις και πολλά νούμερα! Στόχος μου και σκοπός μου μαζί με τον Φώτη είναι να συνεχίσουμε αυτήν την απογευματινή εκπομπή και να βάζουμε νέα πραγματάκια, πρωτότυπα».

Για τις φήμες περί ειδυλλίου με Τούρκο μεγιστάνα, επισήμανε: «Μαζί με τον Φώτη γνωρίσαμε κάποιους φίλους από την Τουρκία και πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα. Ήρθαν στην πρεμιέρα της Αννας Βίσση και πήγαμε παρέα. Από εκείνη την ημέρα γράφτηκε ότι εγώ γνώρισα έναν μεγιστάνα. Είμαστε απλώς φίλοι, αλλά και να υπήρχε κάτι, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω δημόσια, παρά μόνον αν είχα φτάσει σε σημείο που θα παντρευόμουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω μιλήσει για την οικογένειά μου και κάποια σχέση μου και έχω κάνει ήδη την υπέρβαση».

Όσο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ανέφερε: «Είναι μέλος της οικογένειάς μου. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να του πω "έλα να κρατήσεις τα παιδιά για να βγω εγώ μια βόλτα", αλλά τα αγαπάει και με έχει στηρίξει πολύ σε περιόδους της ζωής μου που τον χρειαζόμουν δίπλα μου. Δεν έχει την εμπειρία της οικογένειας, αλλά νοιάζεται και αφουγκράζεται τα προβλήματα που μπορεί να περνάει μια μητέρα». Μάλιστα, η Μαρία αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν πέρυσι και ήθελαν εκείνη και τον Φώτη να μην βρίσκονται στα καλύτερά τους, λόγω μιας πρότασης που είχε εκείνος από την προηγούμενη επαγγελματική τους στέγη (Alpha):

«Υπήρχε τόση σεναριολογία εκείνη την εποχή και με είχε ενοχλήσει όλο αυτό. Διάβαζα για μένα, τον Φώτη, τους Γερμανούς. Δεν έχει καμία βάση αυτό όμως. Ο Φώτης έκανε κάτι που του ζητήθηκε από τον σταθμό και αυτό είναι όλο. Ξέρω καλά τη συνεργασία μου με τον φίλο μου, και να ξέρεις ότι αν γίνει κάποια πρόταση, να κάνει ένας από τους δύο μας κάτι μόνος του, θα το κάνει. Και σίγουρα δεν θα κλόνιζε τη φιλία μας κάτι τέτοιο. Μόνον η προδοσία θα μπορούσε να μας χωρίσει».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

poutanara megali.

takis
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.