Ζαρίφη, Χρουσαλά, Καλομοίρα και Μανωλίδου για τις «Πεθερές»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

zarifi_8388434

Τέσσερις είναι οι υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας του νέου ριάλιτι του Alpha με νύφες και πεθερές! Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαριέττα Χρουσαλά περνούν από δοκιμαστικά αυτή την περίοδο, ενώ στα υπ' όψιν βρίσκονται και η Καλομοίρα με την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία δεν έχει ακόμη υπογράψει με τον ΑΝΤ1 για το «Dancing with the stars».

Ποιά, λοιπόν, θα επιλεγεί; Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επικρατέστερες είναι η Ζαρίφη και η Χρουσαλά, αν και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη. Ειδικά για την Ευγενία, άλλωστε, δεν λένε «όχι» στην Κάντζα, αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην υπόθεση.

Τέλος πάντων, το concept του ριάλιτι έχει ως εξής: Επτά άνδρες άνω των 25 ετών, που ζουν με τους γονείς τους, θέλουν να παντρευτούν. Η μητέρα τους, λοιπόν, ψάχνει να βρει τις τέλειες υποψήφιες για το γιο της. Σε κάθε επεισόδιο, θα μαθαίνουμε τα πάντα για τους γιους, τις μαμάδες και τις υποψήφιες, που θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για να ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας! Η συνέχεια επί της οθόνης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.