Οι ThunderCats ξανά στη μικρή οθόνη...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ThunderCats

Χαράς ευαγγέλια για τους 30άρηδες πια φανατικούς τηλεθεατές των ThunderCats, καθώς η Warner Brothers Animation ετοιμάζεται να αναβιώσει τη δημοφιλή παιδική σειρά των 80's προς το τέλος του 2011!

Οι Lion-O, Panthro, Cheetara, Tygra και οι υπόλοιποι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν «επανασχεδιασμένοι» σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή τους από την Ιαπωνική εταιρία animation Studio4°C, η οποία είναι υπεύθυνη ως τώρα για τα The Animatrix, Gotham Knights και Halo Legends.

«Ίσως όταν οι θεατές θα δουν τα τελικά σχέδια των χαρακτήρων να σκεφτούν πως είναι τελείως διαφορετικά, αλλά είμαι σίγουρος πως μετά από λίγο θα νοιώσουν πως έχουν μεγάλη σχέση με την original σειρά. Τα χρώματα που θα επικρατούν δεν θα είναι τόσο φωτεινά όσο της αρχικής. Θα είναι μεν λίγο πιο σκοτεινά, αλλά όλες οι τοποθεσίες και οι χαρακτήρες θα αναγνωρίζονται εύκολα», είπε, μεταξύ άλλων, ο παραγωγός των νέων Thundercats, Sam Register.

Μια ιδέα για το πως θα είναι οι ανανεωμένοι χαρακτήρες της σειράς, μπορείτε να πάρετε από τη φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν θέμα, αλλά και κάνοντας κλικ εδώ. Επίσης, θυμηθείτε εδώ το παλιό καλό intro.

Please publish modules in offcanvas position.