Αθλητική εφημερίδα, προσκείμενη στον Ολυμπιακό, ετοιμάζει ο Χατζηνικολάου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Νίκος Χατζηνικολάου

Μετά την επιτυχημένη εκδοτική προσπάθειά του με τη «Real News», ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοιμάζει και νέα εφημερίδα, που αυτή τη φορά θα είναι αθλητική και προσκείμενη στην ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχει σε αυτό το εκδοτικό εγχείρημα και ο Ανδρέας Κουρής, όπως συμβαίνει με τη «Real», ή αν θα στηρίξει οικονομικά το έντυπο άλλος επιχειρηματίας, με κάποιες φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή συνεργασία του γνωστού δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο τελευταίος, άλλωστε, επιθυμεί διακαώς να ανοίξει τους ορίζοντές τους στο χώρο των αθλητικών -και όχι μόνο- ΜΜΕ και κινείται από καιρό προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας ήδη εκδώσει τη free «Metro stadium».

Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι στην παρούσα φάση υπάρχουν τρεις εφημερίδες που πρόσκεινται στην ομάδα του Ολυμπιακού, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η τέταρτη, που βρίσκεται ήδη στο... δρόμο, θα επιφέρει σίγουρα μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία τους, αλλά και ενδεχομένως στη βιωσιμότητα κάποιας εξ αυτών.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.