Δεν έβαλε μυαλό ο Παπαχελάς...

4.8 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.80 (5 Ψήφοι)

Αλέξης Παπαχελάς

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που εξοργισμένος πολίτης έλουσε με ένα ποτήρι γεμάτο κρασί τον κ. Παπαχελά σε ταβέρνα των Γρεβενών κι όμως ο τελευταίος συνεχίζει ακάθεκτος να παίζει τον βρώμικο ρόλο του, εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον όλων εκείνων που πλήττονται από τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και οι οποίοι έχουν το... θράσος να αντιδρούν.

Αυτή τη φορά, μέσα από άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή», εκφράζει το φόβο του για την αντίσταση που συναντάει ο ΓΑΠ και η παρέα του από την κοινωνία στην εφαρμογή των μέτρων και απαιτεί να τιμωρούνται όσοι δεν στέκονται σούζα στα μεγάλα συμφέροντα, που εκείνος εξυπηρετεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχελάς γράφει: «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να κλείνουν τα σύνορα της χώρας επί ώρες και να μην τιμωρούνται. Δεν γίνεται κάποιοι να χτυπάνε με δολοφονική μανία έναν πολιτικό, να αποτυπώνονται τα πρόσωπά τους στις κάμερες, και κανείς να μην τιμωρείται. Δεν μπορεί οι κάτοικοι της Χ Κερατέας να επιτίθενται με δολοφονική μανία κατά των αστυνομικών και να κρατούν κλειστό ένα κεντρικό δρόμο της Αττικής για δύο μήνες. Δεν γίνεται κάποιοι να καταστρέφουν εισπρακτικά μηχανήματα στο μετρό και να φεύγουν ατιμώρητοι».

Ο «αντικειμενικός» δημοσιογράφος και υπάλληλος του Αλαφούζου δεν μένει βέβαια σε αυτά τα λίγα, αλλά πιο κάτω συνεχίζει στο ίδιο ύφος το παραλήρημά του, τονίζοντας: «Δυστυχώς οι μόνοι που έχουν στόχο είναι η μειοψηφία αριστεριστών, λαϊκιστών και βεβαίως και απελπισμένων που θέλει να βάλει φωτιά στον τόπο είτε με τη μορφή της ανυπακοής είτε με την αναρχία και τη βία. Το ψευδοκατεστημένο αυτής της χώρας, νεοπλουτίστικο, χυδαίο και ανεύθυνο κοιτάει να κρυφτεί μαζί με τα λεφτά του ή και να πάει μαζί με το ρεύμα».

Θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες λέξεις γι' αυτόν τον φραγκάτο και... αγιάτρευτο τύπο, που δυστυχώς αναγκάζει ξανά το δημοσιογραφικό συνάφι να ντρέπεται για λογαριασμό του (εκτός ίσως από την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Καψή και μερικούς ακόμα της συνομοταξίας του), ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση νομίζουμε πως οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο απ' την πλευρά μας περιττεύει...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μετά τον Κισσινγκερ, είναι αυτός(Παπαχαλάς)

Lysias
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.