Νίκος Χατζηνικολάου: «Το ALTER δεν πρέπει να κλείσει»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER, μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real FM».

Ο δημοσιογράφος είπε ότι το κανάλι είναι πολύ χρεωμένο στις τράπεζες και στις διαφημιστικές εταιρείες, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι αμοιβές των εργαζομένων, πράγμα που προκαλεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους. Ωστόσο, όπως τόνισε, «πρέπει όλες οι πλευρές να δείξουν λίγη υπομονή το επόμενο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις που γίνονται με τις τράπεζες», ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως δεν θα μπει τελικά "λουκέτο".

«Το κανάλι δεν πρέπει να κλείσει και δεν θα κλείσει πιστεύω. Πρέπει να υπάρχει και έχει να προσφέρει στην ενημέρωση. Είναι μια άλλη, μια διαφορετική φωνή, μια φωνή ελεύθερη. Και βέβαια, υπάρχουν εκεί και 730 εργαζόμενοι και 730 οικογένειες. Πρέπει να επικρατήσει η φωνή της ψυχραιμίας και της λογικής», τόνισε.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε την κυβέρνηση να επιδείξει περισσότερη προσοχή στην περίπτωση του ALTER όσον αφορά τα χρωστούμενα προς το κράτος. «Μην κλείσετε το κανάλι, δεν είναι καλό. Δώστε διέξοδο», ήταν η έκκληση που απηύθηκε ο δημοσιογράφος, που στη συνέχεια ζήτησε να γίνει λογικότερη ρύθμιση των δόσεων, προκειμένου ο σταθμός να εξακολουθήσει τη λειτουργία του.

Λέτε τα «σπασμένα» να τα πληρώσει και σε αυτή την περίπτωση ο φορολογούμενος πολίτης, όπως γίνεται πάντα; Για να δούμε... Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με αγωνία.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.