Η Τζούλια διδάσκει... Kama Sutra!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου ροζ DVD της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει μαθαίνοντάς μας τα μυστικά του σεξ και το Kama Sutra μέσω μιας νέας σειράς εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3».

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο και ήταν διάρκειας μιας ώρας, με τους πρωταγωνιστές να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή είναι γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ημιδιαμονής.

«Εγώ, η Τζούλια με λογοτεχνικό τρόπο, εντρυφώ συγκοινωνιολογικά στον ερωτισμό και στη λογοτεχνία έχοντας ως άλλοθι για το εγχείρημα αυτό τη λογοτεχνία του 2ου αιώνα π.Χ.», τόνισε η ξανθιά καλλονή και συνέχισε:

«Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες. Βρέθηκα σε 4 διαφορετικές σουίτες του ξενοδοχείου και περιέγραφα τις 4 βασικές στάσεις του Kama Sutra. Μαζί μου ήταν και ένα ζευγάρι ηθοποιών, ο Κένζο και η Κέλυ οι οποίοι εκτελούσαν πιστά τις εντολές μου».

Όσο για τα μελλοντικά πλάνα της, η Τζούλια ανέφερε: «Μέσα στα σχέδιά μου είναι να επιτεθώ δυναμικά στο χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών γιατί τώρα πια δηλώνω τηλεπαρουσιάστρια»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.