Μιλάει και ο... Πρετεντέρης για βία;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μιλάει και ο... Πρετεντέρης για βία;

Μεγίστη υποκρισία από τον Πρετεντέρη, που τον πήρε ο πόνος ξαφνικά για τα επεισόδια που έγιναν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Σαββάτου!

Καλά, τόσο πολύ πια υποτιμά ο κύριος αυτός τη νοημοσύνη των τηλεθεατών και αναγνωστών του; Κάνει κριτική και εκφράζει την αγανάκτησή του από το «Mega» και τη στήλη του στα «Νέα», ξεχνώντας το «καλό παράδειγμα» που έχει δώσει ο ίδιος, πετώντας μπουκάλια εναντίον διαιτητών στο ΟΑΚΑ;

Φανταστείτε το μέγεθος της κατάντιας του, που μέχρι και ο χρόνια συνάδελφός του στο μεγάλο κανάλι, Νίκος Χατζηνικολάου, τον πήρε στο... ψιλό από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real Fm». Συγκεκριμένα, όταν ακροατής του επισήμανε ότι «ξέχασε όταν πέταγε το μπουκάλι στο γήπεδο», ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «ALTER» απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας πως «αυτό φίλε έχει παραγραφεί πλέον»!

Πραγματικά, αν περιμένουμε από κάτι τέτοιους τύπους, σαν τον Πρετεντέρη, να συνετίσουν τους «κάφρους» των γηπέδων και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της βίας, σωθήκαμε...

Θυμηθείτε εδώ τις «χουλιγκανιές» του Πρετεντέρη

 

Διαβάστε παρακάτω το υποκριτικό άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ στην «καφρίλα του σαββατόβραδου» – νοµίζω ότι είναι ανάξια σχολιασµού ή οιασδήποτε συζήτησης... Θα σταθώ, όµως, σε δύο σηµεία ιδιαιτέρως εντυπωσιακά:

ΠΡΩΤΟΝ, πέρασαν τρίαεικοσιτετράωρα και καµία κυβερνητική Αρχή δεν έχει κουνήσειτο δαχτυλάκι της. ΥφυπουργείοΑθλητισµού, Γενική Γραµµατεία, υπουργείο ∆ικαιοσύνης, κανείς. Ακόµη και ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας ευαισθητοποιήθηκε µπροστά στις φρικαλεότητες, αλλά οι κυβερνητικοί αρµόδιοι ανακοίνωσαντην πρόθεσή τους να λάβουν αυστηρά µέτρα... από το επόµενο αθλητικό νοµοσχέδιο! Εως τότε, ξύλο ελευθέρως.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, πέρασαν τρία εικοσιτετράωρα και η κυβέρνηση σφυρίζει κλέφτικα ακόµη και γιατη δηµόσια τηλεόραση, η οποίαστη συγκεκριµένη περίπτωση διέσυρε τον χαρακτήρα και την αποστολή της. Ούτε µία παραίτηση ούτε µία αποποµπή ούτε µία επίπληξη, έστω, για τα µάτια του κόσµου.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της κυβέρνησης δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση έχει πρόβληµα συντονισµού. Νατο δεχθώ. Για να τολέει, κάτι θα ξέρει. Θα προσέθετα όµως ότι µάλλον έχει και σοβαρότατο πρόβληµα ανακλαστικών: η τρόικα, ας πούµε,έδωσε συνέντευξη στις τρεις το µεσηµέρι καιοι δικοί µας αντέδρασανµιάµιση ώρα µετά τα µεσάνυχτα!

ΑΚΟΥΩ τη δικαιολογία ότι δεν θέλουν να αντιδρούν εν θερµώ, λογικό. Οπως όµως δείχνουν ταπεριστατικά του Σαββατοκύριακου, δεν αντιδρούν ούτε εν ψυχρώ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το ζήτηµα. ∆ιότι δεν υπάρχει αµφιβολία ότι η χώρα έχει οικονοµικό πρόβληµα – πρόβληµα αυταπόδεικτο... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επίσης αµφιβολία ότι η χώρα αντιµετωπίζει και σοβαρό κοινωνικό πρόβληµα – είτε αυτό που την οδήγησεστη χρεοκοπία είτε αυτό που προκύπτει από τη συνταγή του Μνηµονίου.

ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ όµως ότι περισσότερο και από το οικονοµικό, περισσότερο και από το κοινωνικό, η χώρα αντιµετωπίζει σοβαρότατο πρόβληµα διαχείρισης. Τα πράγµατα συµβαίνουνκαι εξελίσσονται λες και δεν υπάρχει δηµόσια Αρχή.

ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ επίσης ότι ησυνύπαρξη αυτών τωντριών προβληµάτων είναι µείγµαεκρηκτικό. ∆ιότι ότανσε µια περίοδο οικονοµικών προβληµάτων και κοινωνικών εντάσεων δηµιουργείται επιπροσθέτως η εντύπωση ότι κανείς δεν διευθύνει το µαγαζί, τα πράγµατα παίρνουν επικίνδυνη τροπή.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, σε κάθε φυσιολογική χώρα, µια κυβέρνηση θα προβληµατιζόταν σοβαρά αναυξάνονταν (όπως αυξάνονταισήµερα στη χώρα µας...) τα κρούσµαταβίας, ανοµίας, αυτοδικίας και κοινωνικού αυτοµατισµού. Θα προβληµατιζόταν όχι για λόγους ευνοµίας ή ευταξίας, αλλά επειδή ηκλιµάκωση αυτής της κατάστασης διαλύει τον κοινωνικό ιστό και οδηγεί σε ουσιαστική αδυναµία διακυβέρνησης. Πώς να κυβερνηθεί µια χώρα, όπου οι µισοί πλακώνονται στους δρόµους και οι άλλοι µισοί στα γήπεδα;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ µπορεί να ζήσεικαλύτερα ή χειρότερα.Το βέβαιο όµως είναι ότι καµία χώρα δεν µπορεί να επιζήσει ακυβέρνητη.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.