Η δικαιολογία του Δημήτρη Ουγγαρέζου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ouggarezos_9934455

Προ μερικών ημερών, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο club στο κέντρο της Αθήνας. Θα περίμενε κανείς να ανταλλάξουν ένα χαιρετισμό, να πει μια κουβέντα ο ένας στο άλλο, να υπάρξει ένα ολιγόλεπτο έστω τετ α τετ, βρε αδερφέ... Τίποτα όμως δεν έγινε απ' όλα αυτά, πράγμα που προκάλεσε έκπληξη σε όσους βρέθηκαν στο μαγαζί.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ουγγαρέζο για το γεγονός, εκείνος δικαιολογήθηκε ότι δεν ένιωσε άνετα εκείνη τη στιγμή να πάει να χαιρετίσει τον πρώην παρουσιαστή του «Όμορφου Κόσμου» και πως συν τοις άλλοις κάθονταν και κάπως... μακριά!

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό του ήρθε να πει εκείνη τη στιγμή και αυτό είπε, αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και λέγεται «Νάντια Μπουλέ»! Η τελευταία ήταν μαζί με τον Γρηγόρη στο club και φυσικά, για όποιον δεν γνωρίζει, είχε σχέση παλιότερα με τον Ουγγαρέζο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δύο άνδρες απέφυγαν να ανταμωθούν, αλλά είναι λογικό πως ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε ποτέ να παραδεχθεί κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και τον έπιασε μια κάποια ταραχή όταν ρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού! Λογικό...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.