Δεν πάει τελικά στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

Νίκος Χατζηνικολάου

Χάλασε τελικά η διαφαινόμενη συμφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1, καθώς ο ίδιος o παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο ALTER, περιμένοντας είτε να λειτουργήσει ξανά είτε να βάλει «λουκέτο». Όπως επισήμανε, μάλιστα, από το μικρόφωνο της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Real Fm, στην απόφασή του αυτή συντέλεσε και ο… Θέμος Αναστασιάδης!

«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω», τόνισε αρχικά ο Χατζηνικολάου και στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER, ανέφερε:

«Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό, δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το ALTER σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Ολοκληρώνοντας, ο δημοσιογράφος επισήμανε: «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να σας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το ALTER. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».

Να σημειωθεί ότι ο Χατζηνικολάου είχε σχεδόν «κλείσει» στον ΑΝΤ1 και αναμενόταν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, ενώ είχε επίσης πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μαζί με τη Μαρία Χούκλη. Αν και ο «γάμος» ανάμεσα στις δυο πλευρές χάλασε, δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον, σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική έκβαση στο θέμα του ALTER, η συμφωνία του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου να επανενεργοποιηθεί

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.