Ο Αυτιάς απειλεί Λυριτζή-Οικονόμου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Γιώργος Αυτιάς

Είναι κοινό μυστικό ότι το μέλλον των Λυριτζή-Οικονόμου στον ΣΚΑΪ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πορεία που θα έχει ο Γιώργος Αυτιάς στη νέα πρωινή εκπομπή του. 

O πρώην παρουσιαστής του ALTER, που έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου πριν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα, θα ξεκινήσει αρχικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν κατά πολύ τα δεδομένα αν καταφέρει να «τρελάνει» τα μηχανάκια της AGB. 

Με λίγα λόγια, αν ο Γιώργαρος φέρει μεγαλύτερα νούμερα από το 10-12% που έχει καθηλώσει στις τελευταίες θέσεις των πινάκων της τηλεθέασης το πρωινό ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, τότε θα τεθεί σε αμφισβήτηση η ύπαρξη του διδύμου της «Πρώτης Γραμμής» στο Φάληρο, αφού ο πρώτος θα αναλάβει από Σεπτέμβρη (ίσως και νωρίτερα) να λέει «Καλημέρα» και τις καθημερινές

Πρόκειται, λοιπόν, για μεγάλο στοίχημα αυτή η συμφωνία για τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος να σημειωθεί ότι αν πετύχει θα βγει κερδισμένος και σε ότι αφορά τις απολαβές του. Σε πρώτη φάση τα χρήματα που έχει συμφωνήσει να λαμβάνει είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα -και ιδιαιτέρως αν προχωρήσουμε σε συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια-, ωστόσο θα αυξηθούν σημαντικότατα αν καταφέρει να τονώσει το πρωινό του καναλιού.

Απ’ την πλευρά τους, Λυριτζής-Οικονόμου κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» και ήδη νιώθουν την «καυτή ανάσα» του Αυτιά, ο οποίος δεν το ‘χει σε τίποτα να τους εκτοπίσει και να τους στείλει σπίτι τους και στην ανεργία. Μη σας πούμε, δηλαδή, ότι θα το απολαύσει κιόλας ύστερα από τα διάφορα που του ‘χουν σούρει οι δυο τους κατά καιρούς. Ίσως είναι, λοιπόν, και μια καλή ευκαιρία για ένα… κρύο και χορταστικό πιάτο εκδίκησης για τον Γιώργαρο!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τους αξίζει, γιατί νόμισαν πως έπιασαν τον ...πάπα!!!

antifast
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.