H άποψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για τις ίντριγκες του «X-Factor»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mat8ildi_maggira_839344

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα ξαναβγεί στον αέρα και με αφορμή αυτό, η Ματθίλδη Μαγγίρα κλήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό να απαντήσει αν θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, όπως παλαιότερα. Μάλιστα, βρήκε ευκαιρία να πετάξει και τα καρφάκια της για τις ίντριγκες του «X-Factor»...

«Φαντάζομαι πως θα είμαι στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση, αλλά ανεπίσημα έχουμε συζητήσει», τόνισε η Ματθίλδη και συνέχισε: «Αν θα είμαστε οι ίδιοι στην επιτροπή, που περνάω τόσο ωραία μαζί τους, φυσικά θα το ξανακάνω, γιατί όχι; Είχα πολύ καλή επικοινωνία και με τον Βαγγγέλη (Περρή) και με τον Ηλία (Ψινάκη)».

Όσο για το ότι τότε το σόου δεν είχε τις κόντρες που έχει τώρα το «X-Factor», ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους ίντριγκες για να κάνουμε νούμερα. Εγώ δεν πιστεύω στην ίντριγκα. Το θεωρό τόσο ξεπερασμένο όλο αυτό. Θεωρώ ότι χάνει τόσο πολλή ενέργεια με το να ασχολείσαι τι κάνουν οι άλλοι και να μαλώνεις και να τσακώνεσαι, που δεν έχεις ενέργεια μετά για να είσαι παραγωγικός και δημιουργικός».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.