Νίκος Ευαγγελάτος: «Η κρίση είναι εδώ και μας αγγίζει όλους...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

euaggelatos_9394945vb

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει συνέντευξη του Νίκου Ευαγγελάτου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μιλάει με αφορμή τις πρώτες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές της εβδομάδας (πρώτη είχε γράψει γι' αυτό η Ντέπυ Γκολεμά) και έκαναν λόγο για αποπομπή του από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ναι μεν κάνει σαφές ότι έχει συμβόλαιο με το κανάλι για αρκετό καιρό ακόμη, ωστόσο δεν επιχειρεί να διαψεύσει τη φημολογία...

«Η κριτική ή οι κρίσεις ή οι εκτιμήσεις είναι δικαίωμα του καθενός. Εγώ δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική», είναι τα πρώτα λόγια του Νίκου επί του θέματος και συνεχίζει:

«Στον ANT1 είμαστε σε μια φάση αναδι­οργάνωσης του δελτίου. Όλη η τηλεόρα­ση πέρασε και περνάει δύσκολες ώρες. Μη γελιόμαστε, αν δει κανείς τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης, θα καταλά­βει πως η κρίση είναι εδώ και μας αγγίζει όλους. Ο ΑNT1 εδώ και ένα χρόνο έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να επαναπροσ­διορίσει τη θέση του μέσα στο καινούριο τοπίο, κι ως εκ τούτου δόθηκε προτεραιό­τητα -και σωστά κατά τη γνώμη μου- στο πρόγραμμα, που είναι η κύρια πηγή των εσόδων. Τώρα που το πράγμα άρχισε να ορθοποδεί και να έχει αποτέλεσμα, είναι μια καλή στιγμή για να δούμε ξανά το θέμα των ειδήσεων».

Τέλος, σε ερώτηση αν διαψεύδει το σενάριο που κυκλοφόρησε, λέει: «Μη ρωτάς εμένα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως εγώ δουλεύω στον ΑNT1 κι έχω ένα συμβόλαιο για να συνεχίσω να το κάνω για αρκετό καιρό ακόμη».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.