Οι «άνεργες» της Βουλής στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσω της ΕΡΤ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Νατάσα Ράγιου

Μπορεί ο κόσμος να τις «μαύρισε» στις πρόσφατες εκλογές και να τις έβγαλε στην… ανεργία, αλλά το κρατικοδίαιτο και αναξιοκρατικό σύστημα της χώρας μας τις ανταμείβει για τις υπηρεσίες τους και τις κρατάει στο προσκήνιο μέσω της δημόσιας τηλεόρασης

Ο λόγος για την πρώην βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Νατάσα Ράγιου, και την πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Σοφία Γιαννακά, οι οποίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οδεύουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αναλαμβάνοντας πόστα σε τηλεοπτικές εκπομπές.  

Μόλις πριν λίγο καιρό, άλλωστε, είχαμε και την επιστροφή της Άριας Αγάτσα στην ΕΡΤ, η οποία, αφού πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία, αποτυγχάνοντας να εκλεγεί ξανά, βρήκε επαγγελματική στέγη και πάλι στα δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κομματοκρατία, τα «βύσματα» και η νοοτροπία του τύπου «να βολέψουμε τα δικά μας παιδιά», καλά κρατούν στην Ελλάδα. Και μετά, δηλαδή, αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο πάμε από το κακό στο χειρότερο και μας φαίνεται παράξενο που το καράβι οδηγείται κατευθείαν στα βράχια

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Είναι κρίμα να μην εκτιμάμε την προσφορά των κυριών στην πατρίδα. Φαντάζεστε που θα βρισκόμασταν τώρα χωρίς την ψήφο της Αγάτσα.
Άσε που θα μπαίνουν ...αξιοκρατικά, απ' το ΑΣΕΠ(;)

black
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.