Επιμένουν για Λιάτσο στην ΕΡΤ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Επιμένουν για Λιάτσο στην ΕΡΤ

Μπορεί η πρόθεση να τοποθετηθεί ο Αιμίλιος Λιάτσος στο πόστο του Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ να έγινε δεκτή με σκωπτικό τρόπο από την κοινή γνώμη και την πλειοψηφία των ΜΜΕ, ωστόσο στην Αγία Παρασκευή εμμένουν στην επιλογή τους

Τι κι αν ο γνωστός παρουσιαστής έγινε μέχρι και… ανέκδοτο στα χείλη του κόσμου (πολλοί αναρωτιόντουσαν αν θα βάλει την Πετρούλα να λέει τον καιρό και αν θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη δημόσια τηλεόραση!), στην ΕΡΤ έχουν λάβει, όπως φαίνεται, την οριστική απόφασή τους και δεν αλλάζουν γνώμη. 

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Αιμίλιος έδωσε μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ακόμα και τις παραμονές των εκλογών, ώστε ο Αντώνης Σαμαράς να γίνει επιτέλους Πρωθυπουργός (δείτε εδώ το τότε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή+13» και θα καταλάβετε), οπότε ο τελευταίος δεν μπορεί παρά να του ανταποδώσει τη χάρη! Στην Ελλάδα δε ζούμε άλλωστε; Είμαστε συνηθισμένοι πια σ’ αυτά και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η λέξη «αξιοκρατία» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο των εχόντων την εξουσία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θα επεκταθούμε στην παρούσα φάση.

Τέλος πάντων, ο παρουσιαστής και «εκλεκτός» της ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από το Ραδιομέγαρο για να οριστικοποιηθεί το ζήτημα, ωστόσο λόγω θεμάτων διαδικαστικού χαρακτήρα (ίσως και λόγω των αντιδράσεων) αναβλήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο. Έτσι, αυτό αναμένεται να συμβεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και πιθανότατα θα επισημοποιηθεί η ήδη υπάρχουσα συμφωνία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.