Τηλεμαραθώνιος για τη UNΙCEF

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

unicef_849455

Τη Δευτέρα, από τις 4.00 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα με την κρατική τηλεόραση θα συνδεθούν ραδιόφωνα, αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Μπακογιάννη, Τάκης Σπηλιώπουλος, Ρίκα Βαγιάννη, Μπήλιω Τσουκαλά, Ειρήνη Νικολοπούλου, Προκόπης Δούκας, Μαρία Χούκλη. Από το τηλεφωνικό κέντρο πάλι, θα περάσουν πολλοί επώνυμοι όπως η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Αννα Φόνσου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Γιάννης Βούρος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Τζέσυ Παπουτσή, ο Πανος Σκουρολιάκος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Μπέσυ Μάλφα, ο Νίκος Ψαρράς κ.ά.

Δυναμική παρουσία θα δώσουν και οι πολιτικοί όπως οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά, Σπύρος Κουβέλης, Χάρης Καστανίδης, ενώ μηνύματα θα στείλουν οι αρχηγοί κομμάτων, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Το «παρών» θα δώσουν και αθλητές, ενώ φέτος η πρωτοτυπία του τηλεμαραθωνίου θα είναι πως ο καθένας, φεύγοντας θα διαθέτει από είκοσι ευρώ για το μεγάλο κουμπαρά που θα έχει στηθεί στο πλατό. Αντίστοιχοι κουμπαράδες όμως έχουν στηθεί σε πολλά σημεία της Αθήνας, σε εμπορικά κέντρα και πολυκινηματογράφους, προκείμενου και ο απλός κόσμος να προσφέρει ό,τι μπορεί. Από το πλατό θα περάσουν πολλοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που θα στηρίξουν το έργο για να μπορέσει η UNΙCEF να προσφέρει εμβόλια, νερό και ρούχα σε 32 χώρες που το έχουν ανάγκη.

Πηγή: Espresso

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.