Ο Λαζόπουλος ετοιμάζει «Μήτσους» με Γεωργούλη αντί Παπακαλιάτη;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gewrgoulis_8945

Δέκα Μικροί Μήτσοι 2010» και οι παλιοί ήρωες του Λάκη Λαζόπουλου που όλοι αγαπήσαμε θα είναι εκεί, αλλά θα έχουν μεγαλώσει. Και ο Τζίμης θα εξακολουθεί να πηγαίνει πλατεία, όχι όμως με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στο μυαλό του Λάκη Λαζόπουλου είναι οι καινούργιοι «Μήτσοι», που αναμένονται την ερχόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται, θα παρελάσουν από τη μικρή οθόνη όλοι οι παλιοί αγαπημένοι μας ήρωες, που βέβαια θα έχουν μεγαλώσει, αλλά θα προστεθούν και καινούργιοι. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο πρώτος που είπε το «ναι» είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, που, παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του στο εξωτερικό, θα γυρίσει στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να παίξει στα νέα επεισόδια του καλού του φίλου.

Εκείνο όμως που προκαλεί έκπληξη και ήδη συζητιέται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια είναι ο ρόλος που θα παίξει ο Αλέξης, αφού θα υποδυθεί τον κολλητό φίλο του Τζίμη (Λάκης Λαζόπουλος), τον Χριστόφορο, αντί για τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Κάποιοι λένε ότι ο τελευταίος έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με την ταινία που ξεκινάει στο εξωτερικό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί και το «4». Όμως, υπάρχουν και οι... καλοθελητές, που λένε πως δεν του έγινε καν πρόταση και πως ο Λαζόπουλος προτίμησε τον Αλέξη Γεωργούλη. Μάλιστα, στους καλλιτεχνικούς κύκλους λέγεται ότι η φιλία του με τον Λάκη αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: «Λοιπόν»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.