Συζητάει για επιστροφή του στα τηλεοπτικά ο Λαζόπουλος

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Συζητάει για επιστροφή του στα τηλεοπτικά ο Λαζόπουλος

Καλοβλέπει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος, κάνοντας σχέδια για έναν νέο κύκλο εκπομπών του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ήδη, μάλιστα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του τηλεοπτικού σταθμού Open, οι οποίοι, επιθυμώντας διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, έχουν δώσει από την πρώτη στιγμή το «πράσινο φως».

Αν ο «γάμος» δεν χαλάσει την τελευταία στιγμή, οι εκπομπές αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, προκειμένου ο Λάκης να βρίσκεται στον «αέρα» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου θα έχει άφθονο υλικό για να σχολιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για μια εβδομαδιαία εκπομπή, κάθε Τρίτη στις 21:00, με την πρεμιέρα να λαμβάνει χώρα τον Φεβρουάριο.

Ο ίδιος ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο, δεν θέλησε να πει οτιδήποτε περισσότερο.

«Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Open για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το ‘‘Αλ Τσαντίρι’’ στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις κάπου και επέλθει συμφωνία, τότε θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση», είπε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης στην εφημερίδα «Espresso».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.