Τον Μάιο το φινάλε του «24»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

jack_bauer_24_83939445

Μόλις 11 επεισόδια απομένουν για να πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στην επιτυχημένη αμερικανική σειρά «24», που μας συντροφεύει τηλεοπτικά από το 2001. Όπως έγινε γνωστό, το μεγάλο φινάλε θα λάβει χώρα στις 24 Μαΐου και μέχρι τότε το «Fox TV» θα προβάλει το σήριαλ κάθε Δευτέρα, χωρίς διακοπή.

Περί του θέματος μίλησε συγκινημένος και ο πρωταγωνιστής Kiefer Sutherland (ή αλλιώς Jack Bauer), που αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι πιθανό να δούμε το «24» στις αίθουσες των κινηματογράφων: «Ήταν ρόλος ζωής και ποτέ δε θα καταφέρω να δείξω την ευγνωμοσύνη μου γι' αυτούς που με βοήθησαν. Στο μέλλον εγώ και ο παραγωγός Howard Gordon σκεφτόμαστε να κάνουμε ταινία το 24».

Για την ιστορία, το «24» έχει κερδίσει 68 βραβεία Emmy, ενώ ο Sutherland έχει προταθεί 7 φορές ως ο καλύτερος ηθοποιός δραματικής σειράς.

Το ενδιαφέρον, πάντως, του κοινού έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ύστερα από όλα αυτά χρόνια, με αποτέλεσμα πέρυσι να δουν τη σειρά 13 εκατομμύρια τηλεθεατές και φέτος μόλις 9 εκατομμύρια. Αυτός φυσικά ήταν και ο λόγος που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο «24», θεωρώντας ότι πλέον ο κύκλος του έχει κλείσει.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.