Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τα νούμερα των πρωινών εκπομπών

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)


liritzis_oikonomou_tsapanidou_7895443Έντονος είναι ο προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που φέρνουν μέχρι στιγμής οι Λυριτζής-Οικονόμου και Τσαπανίδου.  Ο ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού επένδυσαν πολλά στους τρεις παρουσιαστές, ωστόσο μέχρι στιγμής οι τελευταίοι δεν τους έχουν δικαιώσει.

Διότι ναι-μεν το πρωινό πρόγραμμα πάει καλύτερα από αυτό που υπήρχε πριν την έλευση της τριάδας από την κρατική τηλεόραση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτά των μεγάλων καναλιών. Και πώς δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο με τα μονοψήφια ποσοστά που καταγράφονται από την AGB μέχρι στιγμής; Πολύ δύσκολο.

Εδώ που τα λέμε, για να μην τα ρίχνουμε όλα στους τρεις δημοσιογράφους, η αλήθεια είναι ότι η δυναμική του ΣΚΑΪ είναι ακόμη μικρή για να δούμε από τώρα φοβερά και τρομερά αποτελέσματα. Λογικά, όσο θα περνάει ο καιρός, εμείς προβλέπουμε ότι τα νούμερα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού και οι εκπομπές είναι αρκετά αξιόλογες, κατά την άποψή μας. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και στην ΕΡΤ οι καλές επιδόσεις τους δεν ήρθαν αμέσως, αλλά σιγά-σιγά, με τον καιρό. Οπότε, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος πανικού, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μόνη μας ένσταση η... οξεία Πασοκίαση που ταλαιπωρεί Λυριτζή και Οικονόμου σε μερικές περιπτώσεις. Δεν είναι σίγουρα κακό να έχεις τις πεποιθήσεις σου, ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν είναι δυνατόν να παίρνει θέση εις βάρος οδηγών ταξί, υπαλλήλων της ΔΕΗ, αγροτών ή άλλων εργαζομένων, που αναγκάστηκαν να απεργήσουν για να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Όχι ότι είναι οι μόνοι που υποπίπτουν σε τέτοια απαράδεκτα «φάουλ», που πολλές φορές δυστυχώς είναι και εσκεμμένα, αλλά το αναφέρουμε γιατί το εν λόγω δίδυμο το κάνει συχνά και φαίνεται πολύ άσχημο. Φυσικά, εννοείται ότι το σχολιάζουμε έχοντας καλή πρόθεση...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.