Τέλη Μαΐου στα περίπτερα ο «Γαύρος»

2.4285714285714 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.43 (7 Ψήφοι)

athlitikes_efimerides_83944Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εφημερίδα «Γαύρος», η οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται στα περίπτερα τέλη Μαΐου.

Εκδότης του «ερυθρόλευκου» εντύπου θα είναι ο Αντώνης Πίκουλας, που έχει ήδη στην ιδιοκτησία του την εφημερίδα «Αξία» και το «Gavros.gr», ενώ στο νέο «ερυθρόλευκο» εγχείρημα θα λάβουν μέρος και αρκετά μεγάλα ονόματα από το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Μέχρι στιγμής, έχει «κλείσει» ο Κώστας Καραπαπάς, που παραιτήθηκε από το «Goal» και το «Red24.gr» (πρόσφατα θυμίζουμε είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη Nova λόγω «Ολυμπιακών φρονημάτων») και θα έχει την υψηλή επιστασία, ενώ ο Νίκος Γέμελος, που επίσης αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Nova, έχει συμφωνήσει να λάβει ρόλο συμβούλου. Όσο για το βασικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αυτό θα το αναλάβει ο Διονύσης Βερβελές, με μακρά παρουσία κατά το παρελθόν στην εφημερίδα «Φως» και άλλα αθλητικά μέσα.

Προβληματισμός σε «Φως» και «Πρωταθλητή»

Πριν καλά-καλά ο «Γαύρος» αναρτηθεί στα περίπτερα, ήδη επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των εφημερίδων «Φως» και «Πρωταθλητής», καθώς οι υπεύθυνοι φοβούνται ότι είναι πιθανό να χάσουν φύλλα από το νέο έντυπο.  Είναι αλήθεια, πάντως, ότι το... καμπανάκι χτυπάει περισσότερο για τον «Πρωταθλητή», αφού ο «Γαύρος» θα απευθύνεται στο ίδιο ακριβώς κοινό, δηλαδή  το φανατικό κομμάτι των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.