Το ξεφτίλισαν τα παπαγαλάκια του Mega

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον εκεί στο Mega, αφού προπαγανδίζουν ξεκάθαρα υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής και επιχειρούν πλύση εγκεφάλου που φτάνει σε σημείο αηδίας.

Όποιος είδε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των επώδυνων μέτρων από τον Υπουργό Οικονομίας, είναι πιθανό να πιστεύει ότι η χώρα μας έφτασε  σε κάποια τεράστια επιτυχία και πως θα πρέπει να χαίρεται! Στραβελάκης, Χασαπόπουλος και Καψής, έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ, κάνοντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλα: Το μαύρο άσπρο! Οι άνθρωποι ήταν ιδιαιτέρως προκλητικοί και πραγματικά μόνο που δεν πανηγύριζαν, λέγοντας συνεχώς ότι... ο Παπανδρέου έσωσε τη χώρα, πως γλιτώσαμε τη χρεωκοπία και πως ποιός ξέρει τι θα γινόταν αν δεν παίρναμε αυτά τα μέτρα!

Έλεος, κύριοι. Πόσο ηλίθιους θεωρείτε αυτούς που σας παρακολουθούν; Και πόσο περήφανοι είστε τελικά για τη δημοσιογραφία που υπηρετείτε; Το ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο τσουβάλι με τα ευρώ που κατατίθεται κάθε μήνα στο λογαριασμό τραπέζης σας για τις «εξυπηρετήσεις» που προσφέρετε, αλλά μήπως θα έπρεπε να είχατε λίγο τσίπα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή; Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε; Αυτούς που ζουν με 700, 500 και 400 ευρώ; Έλεος...

Καμαρώστε στο βίντεο που ακολουθεί τον «αντικειμενικό» Καψή:

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αυτό είναι το πιο προκλητικά φιλοκυβερνητικό δελτίο της ελληνικής τηλεόρασης. Όλοι τους είναι διάλεγμένοι ένας προς ένας, με πρώτους απ' όλους τα αρχιπαπαγαλάκια Τρέμη-Πρετεντέρη-Καψή. Μόνο ο Παπαχελάς λείπει για να δέσει η ομάδα αλλά και από τον Σκαϊ καλά τα καταφέρνει!!!

Κωνσταντίνος
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αυτοί οι τύποι και αυτή η νοοτροπία είναι που έχουν πάει χρόνια πίσω την Ελλάδα! Είναι οι παλακίδες της δημοσιογραφίας, που συστηματικά και προδοτικά κάνει πλύση εγκεφάλου και αντιπληροφορεί τον λαό καθημερινά!

περσέας
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.