Το «6 με 10 μαζί» ξανά στις οθόνες σας...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_737475b.jpgΑπό το Σάββατο 4/10 η ενημερωτική - ψυχαγωγική εκπομπή «6 με 10 μαζί» επιστρέφει! Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής θα βρίσκονται  ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος.

Παρακάτω το δελτίο Τύπου, αναλυτικά:

«Επιχείρησαν… βουτιές από ανατρεπτικό βατήρα στην καθημερινή πρωινή ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία της θερινής περιόδου, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, κυρίως των νέων, αλλά και όσων θέλουν να αισθάνονται νέοι…

Από το Σάββατο 4/10, οι "πρωινοί τύποι" Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, με την έμπειρη και δυναμική ομάδα τους, επιστρέφουν ανανεωμένοι 6 με 10 ΜΑΖΙ σας τα Σαββατοκύριακα της χειμερινής περιόδου, διατηρώντας την όμορφη τηλεοπτική παρέα τους με μέλη όλους εσάς!

Το εναλλακτικό μαγκαζίνο ποικίλης ύλης του ΑΝΤ1 που ισορροπεί ανάμεσα στην ουσιαστική ενημέρωση και την ανεπιτήδευτη ψυχαγωγία, μας καλημερίζει με κέφι κι αισιοδοξία. Μας πληροφορεί για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, χωρίς να μας κουράζει. Σχολιάζει ό,τι μας απασχολεί. Μας διασκεδάζει.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής μας καλούν να μοιραστούμε μαζί τους όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητάς μας και να περάσουμε καλά, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί - πρωί στον ΑΝΤ1.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Κώστας Λακαφώσης, Ευανθία Τασσοπούλου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Βιβή Γκόλτσιου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέλιος Αντωνιάδης».

Please publish modules in offcanvas position.