Συνεχίζουν την προπαγάνδα στο Mega

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tremi_kapsis_7485656

Είναι απίθανοι ορισμένοι εκ των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega! Παρ' ότι έχει πάρει χαμπάρι όλη η Ελλάδα ότι είναι τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, εκείνοι, λες και θεωρούν χαζούς τους τηλεθεατές τους, συνεχίζουν να προπαγανδίζουν ασταμάτητα.

Αυτή τη φορά, οι... συνήθεις ύποπτοι, Τρέμη, Καψής, Πρετεντέρης και Τσίμας, μας είπαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ότι οι απεργίες και οι διαδηλώσεις που γίνονται δεν ωφελούν τη χώρα μας και δεν αρέσουν καθόλου στην κυβέρνηση (σιγά μην της άρεσαν κιόλας!), ενώ βάλθηκαν να μας πείσουν ότι αν δεν σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι είτε νέα πιο σκληρά μέτρα, είτε στάση πληρωμών και χρεωκοπία. Με αυτό τον εκβιαστικό και παράλληλα προκλητικό τρόπο, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια επίρριψης των ευθυνών  στους εργαζομένους, ώστε οι τελευταίοι να υπομείνουν τις κατάφορες αδικίες εξαιτίας των περικοπών μισθών και δικαιωμάτων τους, αλλά στο εξής να μη βγάζουν άχνα!

Είναι γεγονός ότι οι νέες επιτυχημένες απεργιακές κινητοποιήσεις και τα πολυπληθή συλλαλητήρια έχουν θορυβήσει αρκετά την κυβέρνηση, που φαίνεται πως έχει δώσει εντολή στα γνωστά κατευθυνόμενα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Mega, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μειώσουν όσο γίνεται τις αντιδράσεις. Και μπορεί ο κ. Παπανδρέου να υποκρίνεται ότι δήθεν δεν αντιλαμβάνεται την οργή που έχει καταλάβει τον ελληνικό λαό και να επαναλαμβάνει συνεχώς τις ίδιες ατάκες που του έχουν συστήσει οι επικοινωνιολόγοι του περί «σωτηρίας της πατρίδας», αλλά η ψυχούλα του μόνο ξέρει σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, αφού οι Ευρωπαίοι του τα χώνουν καθημερινά από το τηλέφωνο για τον ξεσηκωμό των Ελλήνων.

Να, λοιπόν, για ποιό λόγο οι «αντικειμενικοί» και πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι δημοσιογραφίσκοι οργιάζουν... Για να δούμε, όμως, πόσοι από αυτούς σε λίγο καιρό θα μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς να τους σημαδεύουν οι απλοί πολίτες με ντομάτες και αυγά! Με την τακτική που ακολουθούν, προβλέπουμε να μην μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο.

Please publish modules in offcanvas position.