Συνεχίζουν την προπαγάνδα στο Mega

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tremi_kapsis_7485656

Είναι απίθανοι ορισμένοι εκ των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega! Παρ' ότι έχει πάρει χαμπάρι όλη η Ελλάδα ότι είναι τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, εκείνοι, λες και θεωρούν χαζούς τους τηλεθεατές τους, συνεχίζουν να προπαγανδίζουν ασταμάτητα.

Αυτή τη φορά, οι... συνήθεις ύποπτοι, Τρέμη, Καψής, Πρετεντέρης και Τσίμας, μας είπαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ότι οι απεργίες και οι διαδηλώσεις που γίνονται δεν ωφελούν τη χώρα μας και δεν αρέσουν καθόλου στην κυβέρνηση (σιγά μην της άρεσαν κιόλας!), ενώ βάλθηκαν να μας πείσουν ότι αν δεν σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι είτε νέα πιο σκληρά μέτρα, είτε στάση πληρωμών και χρεωκοπία. Με αυτό τον εκβιαστικό και παράλληλα προκλητικό τρόπο, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια επίρριψης των ευθυνών  στους εργαζομένους, ώστε οι τελευταίοι να υπομείνουν τις κατάφορες αδικίες εξαιτίας των περικοπών μισθών και δικαιωμάτων τους, αλλά στο εξής να μη βγάζουν άχνα!

Είναι γεγονός ότι οι νέες επιτυχημένες απεργιακές κινητοποιήσεις και τα πολυπληθή συλλαλητήρια έχουν θορυβήσει αρκετά την κυβέρνηση, που φαίνεται πως έχει δώσει εντολή στα γνωστά κατευθυνόμενα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Mega, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μειώσουν όσο γίνεται τις αντιδράσεις. Και μπορεί ο κ. Παπανδρέου να υποκρίνεται ότι δήθεν δεν αντιλαμβάνεται την οργή που έχει καταλάβει τον ελληνικό λαό και να επαναλαμβάνει συνεχώς τις ίδιες ατάκες που του έχουν συστήσει οι επικοινωνιολόγοι του περί «σωτηρίας της πατρίδας», αλλά η ψυχούλα του μόνο ξέρει σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, αφού οι Ευρωπαίοι του τα χώνουν καθημερινά από το τηλέφωνο για τον ξεσηκωμό των Ελλήνων.

Να, λοιπόν, για ποιό λόγο οι «αντικειμενικοί» και πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι δημοσιογραφίσκοι οργιάζουν... Για να δούμε, όμως, πόσοι από αυτούς σε λίγο καιρό θα μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς να τους σημαδεύουν οι απλοί πολίτες με ντομάτες και αυγά! Με την τακτική που ακολουθούν, προβλέπουμε να μην μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ειναι γεγονός, πως αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι προστατευόμενο είδος, της οικογένειας των μηρυκαστικών! Αφού λοιπόν προστατεύεται, είναι φυσικό να ανταποδίδει την ευγνωμοσύνη στην ...καλή κυβέρνηση...φυσικά με το ...αζημίωτο!!!

asvestas
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Για να δειτε σε τι μπουρδελο ζουμε δειτε τους δημοσιογραφους που παραπληροφορουν και πειθουν τον ηλιθιο Ελληνα.

ΤΡΑΓΚΑΣ....κρατικοδιαιτος.Με μια κολοφυλλαδα επαιρνε τις περισσοτερες κρατικες διαφημισεις για να γλειφει το χοντρο.Επαναστατης του κολου.Αξεχαστη η συνεντευξη του με την τρανσεξουαλ που της τα εριχνε ενω της επαιρνε συνεντευξη...

ΑΥΤΙΑΣ......καρακατινα, κατιμας της δημοσιογραφιας. Κλαιει για το επιδομα που κοπηκε και χτυπιεται για την περικοπη του Λαφκα του συνταξιουχου, ενω αυτος βγαζει εκατομμυρια!Μη ξεχασετε ν αγορασετε το βιβλιαρακι του για να δειτε ποτε βγαινετε στη συνταξη...

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ....καλο (φυσιογνωμικα) παιδι, ασχοληθηκε με ρεπορταζ του κολου (χαλασμενα κρεατα στο σουβλατζιδικο και παρεμφερη), δεν ασχοληθηκε ποτε με σοβαρα θεματα για να μη τα χαλασει με τους πολιτικους και καταντησε να ειναι ο συζυγος της Τατιανας....

Χ'ΝΙΚΟΛΑΟΥ....Σε αλλη σοβαρη χωρα δε θα εγραφε ουτε τον καιρο σε εφημεριδα. Παιδι του Λαμπρακη κυριλες των βορειων προαστιων, κατεληξε στο λαϊκο καναλι του αρχιλαμογιου Κουρη. Δεν ασχοληθηκε ποτε με τις εκρεμμεις στην εφορια υποθεσεις του Κουρη.Τον τρεμουνε ολοι οι πολιτικοι και απορω γιατι. (αμα κρεμονται οι πολιτικοι απο τα παπαρια του Χ΄νικολαου τι να περιμενεις.Μεταναστευσε!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ...Εχει το υφος του καλου παπουλη, φραγκοφονιας του κερατα δασκαλος του Αυτια. Μπαινει στο πετσι του φτωζου συνταξιουχου για να το παιξει συμπονετικος ενω στην ουσια τον γραφει στα παπαρια του γιατι οσα βγαζει αυτος σε μια σεζον δεν τα εχει δει συνταξιουχος μετα απο δουλεια 40 ετων.....

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ...χουλιγκανακος των βορειων προαστιων, παιδι του Λαμπρακη και αυτος, γελαει σα βλακας με θεματα που πονανε τον κοσμακη, ειρωνας, τσιρακι των εκαστοε κυνερνησεων(αναλογως πού τα παιρνει) με iq χαμηλοτερο και απο του Καψη.

ΚΑΨΗΣ...Πηγε να τα βαλει με τη Κανελη ο δυσλεξικος.Αν δεν ειχε το πατερα του αβαντα θα πουλαγε κουλουρια στο Συνταγμα. Με ι; λιγο μεγαλυτερο του Πρετεντερη αλλα μικροτερο απο του Λιαγκα και του Παυλοπουλου.
ΛΙΑΓΚΑΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος. Χωρις σχολια....

ΤΡΕΜΗ...Παιδι του Λαμπρακη και αυτη , τη σπρωχνει το ΜΕGA, φερεφωνο των κυβερνησεων και δεν εκλανε μια μπροστα στη Σταη, που ηταν κυρια και γυναικαρα....

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ,ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ....ουστ ρε παλιοκατινες.....

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ....Ρεπορτερ της πουτσας, εβγαζε θεματα κατ επιλογη και κραταγε αλλα στο συρταρι του για δικους του....λογους. Οταν σφιγγανε οι κολοι και επρεπε να ασχοληθει με τα σοβαρα θεματα εκανε αφιερωματα για τα ριαλιτι ή για το εξωγαμο του Πασχαλη ή φωναζε τη γρια τον Καρβελα.

ΧΟΥΚΛΗ.....κυρια για να λεει τις ειδησεις μονο, οχι για κατι παραπανω.
Αν παρελειψα καποιον ζητω συγγνωμη

Freddoccinos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.