Στεφανίδου: «Μου είχε προταθεί η παρουσίαση του Πρωινού Καφέ...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

stefanidou_b.jpgΑποκαλυπτική εμφανίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Celebrity», όπου υποστήριξε πως κατά το παρελθόν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 της είχαν προτείνει να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ».

«Εγώ δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου life style καταστάσεις, γι' αυτό και όταν μου είχε προταθεί η παρουσίαση του Πρωινού Καφέ δεν το έκανα, κι ας αποτελούσε τότε μεγάλο βήμα. Αναγκάστηκα όμως αργότερα να συμβιβαστώ», είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια, που μίλησε επίσης και για τον πρώτο της γάμο:

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή και ουσιαστικά χωρίς να το σκεφτώ. Ο άνθρωπος που είχα παντρευτεί δεν μου χρώσταγε τίποτα να έχει δίπλα του μια γυναίκα που δεν τον αγαπούσε. Ήταν ένα νεανικό λάθος, μια κακή επιλογή που την πλήρωσα. Έγινα όντως αρκετά επιφυλακτική μετά, δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε διαδικασία οικογένειας τόσο νωρίς, αλλά ήρθε ο Νίκος στη ζωή μου και τα ανέτρεψε όλα. Εκείνος ήταν που ήθελε πολύ να κάνουμε παιδιά, εγώ, ειλικρινά, δεν ένιωθα έτοιμη ακόμα. Τον ακολούθησα, όμως, τελικά στη θέλησή του και, δόξα τω Θεώ, είμαι απίστευτα χαρούμενη».

Please publish modules in offcanvas position.