Τι θα «παίξει» φέτος το καλοκαίρι στην Παραλιακή;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vertis_1345677b.jpgΜεγάλες νύχτες φαίνεται ότι θα ζήσουμε το καλοκαίρι στην Παραλιακή! Μετά από μια μακράς διαρκείας ύφεση και δύο καλοκαιρινές περιόδους που τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα ήταν ελάχιστα, φέτος θα έχουμε πολλές επιλογές.

Το «Show Center» ανοίγει ξανά τις πύλες του για να φιλοξενήσει τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος ωστόσο είναι άγνωστο μέχρι στιγμής ποιους θα έχει δίπλα του, αφού ακόμα αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη που θα συνθέσουν το σχήμα.

Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε πως η Έλλη Κοκκίνου θα βρεθεί στο μαγαζί που την ανέδειξε. Μετά από χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και πάλι στο «Romeo», αλλά όχι μαζί με τη Δέσποινα Βάνδη όπως ακούστηκε αρχικά, αφού οι συζητήσεις «ναυάγησαν» πριν καν ξεκινήσουν.

Στο «Ποσειδώνιο» θα συνεχίσει και για την καλοκαιρινή περίοδο ο Νίκος Κουρκούλης, με… τονωτική ένεση την Αγγελική Ηλιάδη, μόλις βέβαια εκείνη αισθανθεί έτοιμη να επιστρέψει στις πίστες.

Όσον αφορά τώρα την Άννα Βίσση, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα εμφανιζόταν από τον Απρίλιο στο κέντρο «Θάλασσα», αποφάσισε τελικά να μην το κάνει, αφού ο χώρος δεν είναι κατάλληλος για το show που ετοιμάζει. Έτσι, αποφάσισε  να εμφανιστεί στο «Αθηνών Αρένα» από τον Νοέμβριο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει μαζί της τα Κόκκινα Χαλιά, καθώς η ίδια με πρόσφατες δηλώσεις της προσπάθησε να θολώσει τα νερά, χωρίς όμως να προχωρήσει και σε διάψευση...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.