Μεταπτυχιακό δίπλωμα στους Beatles

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

beatles_283485b.jpgΠανεπιστήμιο στο Λίβερπουλ θα προσφέρει εφεξής μεταπτυχιακό δίπλωμα στους Beatles, τα αγαπημένα παιδιά της πόλης.

Το Liverpool Hope University αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι το δίπλωμα θα ονομάζεται "Οι Beatles, Ποπ Μουσική και Κοινωνία".

Θα περιλαμβάνει παρακολουθήσεις τεσσάρων μαθημάτων διάρκειας 12 εβδομάδων και παράδοση διπλωματικής εργασίας.

"Eχουν γραφτεί πάνω από 8.000 βιβλία για τους Beatles, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια σοβαρή ακαδημαϊκή μελέτη για το συγκρότημα και αυτό ακριβώς θα κάνουμε", δήλωσε ο Μάικ Μπρόκεν, καθηγητής ποπ μουσικής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

"Σαράντα χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή και αυτό το κατάλληλο μέρος για να μελετήσει κανείς τους Beatles".

"Αυτό το μεταπτυχιακό αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο ή σε τοπικό αλλά και σε διεθνές... είχαμε ήδη δηλώσεις ενδιαφέροντος από το εξωτερικό, κυρίως από τις ΗΠΑ", συμπληρώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, αυτό είναι το πρώτο μεταπτυχιακό τμήμα στο οποίο θα διδάσκεται η ιστορία των θρυλικών "Σκαθαριών" στη Βρετανία και ενδεχομένως και στις ΗΠΑ.

Τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Λίβερπουλ και έγιναν ίσως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της ποπ όλων των εποχών.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.