Οι επισκέψεις του Σάκη σε Ολλανδία και Βέλγιο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sakisholland_4675677b.jpgΟι Βρυξέλλες αποτέλεσαν έναν ακόμη σταθμό για τον Σάκη Ρουβά, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε χώρες της Ευρώπης, ενόψει του 54ου διαγωνισμού της EUROVISION, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 12 ,14 και 16 Μαΐου.

Το πρόγραμμα του Έλληνα τραγουδιστή στο Βέλγιο, όπου κατέφθασε το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν ιδιαιτέρως φορτωμένο με συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και ιστοσελίδες.

Μια ημέρα πριν, βρέθηκε στην Ολλανδία, όπου έτυχε ενθουσιώδης υποδοχής από τον κόσμο και τραγούδησε το «This is our night» μπροστά στις κάμερες για την εκπομπή «Life and cooking». Εκεί προβλήθηκαν πλάνα από την προηγούμενη συμμέτοχή του Σάκη στην Eurovision, το 2004, αλλά και το 2006, που ήταν παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπός μας για την ελληνική συμμετοχή δέχτηκε τα πειράγματα των παρουσιαστών για μια εκ των φωτογραφιών του που φαινόταν το… εσώρουχό του και το οποίο, όπως ομολόγησε ο Sakis, ήταν προϊόν photoshop!

 

Παρακάτω δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.