Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Metropolis Live Stage

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

zouganeli_748856b.jpgEίναι αδιαμφισβήτητα το νέο πρόσωπο της χρονιάς στο Ελληνικό τραγούδι. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος κατάφερε με τις επιλογές της να είναι ένα από πιο συζητημένα πρόσωπα. Το πρώτο single από το πρώτο προσωπικό της album, το «ΕΛΑ», ήταν και συνεχίζει να είναι το crossover της χρονιάς. Οι εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών, στην απόλυτη φετινή επιτυχία του Δημήτρη Μητροπάνου, συζητήθηκαν και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

Είναι το αγαπημένο πρόσωπο του τύπου και όλα αυτά για μια νέα φωνή που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από το 2004 που πρωτοεμφανίστηκε, μέχρι σήμερα να μετράει πολλές και εξαιρετικά σημαντικές συνεργασίες.

Σ’αυτό το χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τους: Γιώργο Νταλάρα, Αντώνη Ρέμο, Θάνο Μικρούτσικο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, την Εστουδιαντίνα, τους ONIRAMA και φέτος με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Μανώλη Λιδάκη και τον Μπάμπη Στόκα στο Κέντρο Αθηνών. Η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι σε 15 συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Το πρώτο προσωπικό της album, με τον τίτλο «ΕΛΑ» συγκέντρωσε πολλές και ισχυρές υπογραφές: Φίλιππος Πλιάτσικας, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίνα Δημοπούλου, Sunny Μπαλτζή, Σταύρος Λογαρίδης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Τζάνος, Τρύφων Κουτσουρέλης, Αχιλλέας Διαμαντής, μια διασκευή στο «Τικ, τακ του ρολογιού» του Λάκη Παπαδόπουλου και της Μαριανίνας Κριεζή, αλλά και μια διασκευή από τα ιταλικά με τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Δυο μοναδικές εμφανίσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Metropolis Live Stage, Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Μαϊου.

Metropolis Live Stage
Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη
Τηλ. Επικοινωνίας: 211.6009766
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 15€

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.