Σκόρπισε χαμόγελα η πρώτη πρόβα του Σάκη, παρά τα προβλήματα…

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (2 Ψήφοι)

sakis_638456b.jpgΜεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στην ελληνική αποστολή ύστερα από την πρώτη πρόβα του Σάκη Ρουβά στη Μόσχα. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα με τον εξοπλισμό, που δεν επέτρεψαν να γίνουν όλα όπως θα ήθελε η ελληνική αποστολή, άπαντες παραδέχτηκαν ότι ακόμη κι έτσι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.

Κανένα από τα εφέ που υπάρχουν στην ελληνική παρουσία δε λειτούργησε, αλλά και χωρίς αυτά η ικανοποίηση έκανε την εμφάνισή και δικαιολογημένα. Η σκηνική παρουσία του Σάκη ήταν πολύ καλή και το χορευτικό εξαιρετικό! Ο τραγουδιστής ήταν πιο λαμπερός από ποτέ, φορώντας μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, ενώ ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με την απόδοσή του.

Ουσιαστικά το μελανό σημείο της χθεσινής ημέρας (6/5) ήταν ότι δεν λειτούργησε ο κυλιόμενος μεταλλικός διάδρομος που αποτελεί το πιο εντυπωσιακό εφέ της ελληνικής συμμετοχής. Η ηλεκτροδότηση του Ολιμπίσκι Αρίνα μας «πρόδωσε», με αποτέλεσμα να μην γίνουν όλα όπως τα είχε ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αμέσως μετά την πρόβα, πάντως, ο τελευταίος έκανε γραπτές παρατηρήσεις στους τεχνικούς σχετικά τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν και πλέον όλοι ευελπιστούν ότι το Σάββατο (στη δεύτερη πρόβα) το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο…

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.