Για πρώτη φορά στις ΗΠΑ η «καυτή» Κάιλι Μινόγκ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kylie_minogue_6282883b.jpgΣτα άμεσα σχέδια της Αυστραλής «πριγκίπισσας της ποπ» Κάιλι Μινόγκ, είναι να κατακτήσει την Αμερική, στην οποία, κατά την λαμπρή 20χρονη πορεία της, ουδέποτε εμφανίσθηκε. Στην περιοδεία της, λοιπόν, το Σεπτέμβριο, θα επισκεφθεί τις αμερικανικές πόλεις Όκλαντ, Καλιφόρνια, Σικάγο, Λος Άντζελες, Τορόντο και Ν. Υόρκη.

H 40χρονη Μινόγκ έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατ. άλμπουμ, σε όλο τον κόσμο, και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, πάντοτε ήθελε να κάνει τουρνέ στην Αμερική και γνωρίζει καλά ότι είναι κάτι που το περιμένουν με λαχτάρα και οι θαυμαστές της. Πάντως, η τελευταία περιοδεία της λιλιπούτειας σταρ στην Αυστραλία, απέφερε 70 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι η Μινόγκ είχε προκαλέσει ιδιαίτερο θαυμασμό, ακόμη και σ΄εκείνους που νωρίτερα δεν την γνώριζαν, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε, το 2005, τον καρκίνο του μαστού, που της διέγνωσαν οι γιατροί. Μάλιστα, για τη γενναία στάση της απέναντι στη νόσο, τον περασμένο Μάιο της αποδόθηκε, από τη Γαλλία, η ανώτερη τιμή, που δίνεται σε καλλιτέχνες, ο τίτλος του «Order of Arts and Letters». Ο υπουργός πολιτισμού Γαλλίας εξήρε τον αγώνα της κατά του καρκίνου, που ώθησε πολλές γυναίκες στο να υποβάλλονται σε συχνότερες εξετάσεις.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.