Ικανοποίηση για τη δεύτερη πρόβα του Σάκη

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (4 Ψήφοι)

sakis_393566b.jpgΣε πολύ καλύτερα επίπεδα από την πρώτη, κινήθηκε σαφέστατα η σημερινή πρόβα του Σάκη Ρουβά στη Μόσχα! Ο Έλληνας τραγουδιστής κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη σκηνική του παρουσία, ενώ επιπλέον έλειψαν ευτυχώς και τα τεχνικά προβλήματα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Sakis ήταν ντυμένος στα λευκά, ενώ το μπαλέτο του φορούσε μαύρα ρούχα, κάτι που αποτέλεσε εξαιρετικό συνδυασμό από ενδυματολογικής απόψεως. Παράλληλα, η εξάσκηση που έγινε από την ελληνική ομάδα τις προηγούμενες ημέρες απέδωσε καρπούς, καθώς ο τραγουδιστής και οι χορευτές ήταν απόλυτα συγχρονισμένοι μεταξύ τους, δείχνοντας ολοένα και πιο έτοιμοι για την επίσημη εμφάνισή τους. Όσο για τα εφέ, λειτούργησε άψογα ο κυλιόμενος διάδρομος, δίνοντας σίγουρα πολλούς πόντους στη σκηνική παρουσία, ενώ εντυπωσίασε και η υπερυψωμένη λαμπερή πλατφόρμα στο τέλος του τραγουδιού. Παρακάτω δείτε το σχετικό βίντεο...

 

 

 

Οι δημοσιογράφοι έδωσαν την τρίτη θέση στην Ελλάδα

Κατά τη σημερινή ημέρα πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη Μόσχα, προκειμένου να επιλέξουν το τραγούδι που θεωρούν ως το καλύτερο από τις φετινές συμμετοχές. Τελικά, στην πρώτη θέση ήρθε το Αζερμπαϊτζάν, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Νορβηγία, ενώ ο Sakis βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι, που αν μη τι άλλο δεν αποτελεί καθόλου άσχημο αποτέλεσμα, ειδικά μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι οι ψηφοφόροι δεν είχαν προλάβει ούτε καν να δουν τη δεύτερη πρόβα του έλληνα καλλιτέχνη.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα  των τριών πρώτων έχουν ως εξής:

- Αζερμπαϊτζάν 1.242

- Νορβηγία 1095

- Ελλάδα 927

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.