Τζόνι Καλημέρης: «Γιατί όχι Σαρμπέλ ή Καλομοίρα στη Eurovision του 2010;»

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (1 Ψήφος)

kalimeris_sakis_728384b.jpgΦιλοξενούμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» βρέθηκε ο Τζόνι Καλημέρης, όπου έκανε έναν απολογισμό για τα αποτελέσματα του τελικού της Eurovision. Φυσικά, ρωτήθηκε για τον εκπρόσωπό μας στον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς και παραδέχτηκε ότι θα έβλεπε με καλό μάτι μια δεύτερη συμμετοχή του Σαρμπέλ ή της Καλομοίρας.

Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Τζόνι Καλημέρη, ο Γρηγόρης έριξε στο τραπέζι για την επόμενη Eurovision τα ονόματα των Σαρμπέλ, Καμομοίρας, Έλλης Κοκκίνου και Δέσποινας Βανδή. Το στέλεχος της ΕΡΤ παραδέχτηκε ότι «παίζουν» οι συγκεκριμένοι, ωστόσο στάθηκε περισσότερο στους δύο πρώτους. «Ειδικά ο Σαρμπέλ και η Καλομοίρα το ‘χουν… Είναι επικοινωνιακοί και μπορούν να πάνε ξανά», είπε αρχικά, ενώ εν συνεχεία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής».

Όσο για τη φετινή προσπάθεια και το αποτέλεσμα, επισήμανε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Το τραγούδι το επιλέξαμε όλοι μαζί και το πιστέψαμε. Ήταν ομαδική επιλογή και δεν επιβλήθηκε στον Σάκη χωρίς να το θέλει. Προφανώς, όσον αφορά τη θέση, δεν πετύχαμε αυτό που περιμέναμε…».

Please publish modules in offcanvas position.